valborg11

 

Hej hej ute i Valborgsmässosolen alla! 😀

 

Nu är jag hemma igen efter en varm, men mycket trevlig dag, och har till och med hunnit ta en dusch. 🙂 Inte nog med att jag kände mig mer än lovligt varm och svettig i mc-kläderna efter den här dagen – vi var även ute i skogen och dammade ner oss ordentligt på en jeep-träff också. *s* Mer om det sedan och foton förstås. Men nu kommer här lite blandade pics från Mc-kortegen ifrån Eagle riders och ner till stan. Vi blev en hel del ifrån vår egen klubb som samlades, plus att några vänner dök upp i stan också. Hur många vi var i hela kortegen lyckades jag inte uppfatta under dagen men det kommer säkert upp, antingen på Eagles hemsida eller på bt.se senare.

Hur som helst – här är som sagt lite foton från den första delen av dagen. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th april 2011
Filled Under: Allmänt, Foton, Mc-liv