Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageljobb – Rosa glittertippar med blommor

cornerlia1

 

Hej hej på er alla!

 

Nu har jag äntligen parkerat mig i soffan efter en låååång dag! 😀 Den började tidigt i morse med ett alldeles för tidigt uppvaknande, och fortsatte med att kompisen Veronica och hennes jättesöta dotter Cornelia dök upp runt 11-tiden. Då var det fika som gällde och sedan nagelbygge. 🙂 Cornelia valde rosa glittertippar med några blomsterstickers på ett par naglar på varje hand och det blev jättevårligt och fräscht. 😀

 

cornerlia2

 

cornerlia3

 

Riktigt långa naglar jämfört med dem jag brukar göra, men hon var van vid lösnaglar så det ska säkert gå jättebra. 😀 Jag blandade alldeles för mycket rosa glittergelé i vanlig ordning, så jag utnyttjade faktiskt resten och gjorde exakt likadana naglar på mig själv nu ikväll. Det blev otroligt sött med de små blommorna i rosa och blått. Cornelia verkade jättenöjd också och det är såklart det allra roligaste! 😀

 

Efter att dom hade åkt så satte jag på en ny kanna kaffe och strax efter tre dök kompisen Linda upp. Hon hade råkat bryta av en nagel så jag skulle sätta på en ny på henne. Det riktigt såg ont ut, det är verkligen ingen rolig sak när man bryter av gelénaglar så hårt att det blir brott i egna nageln. Men nu är Lindas naglar kompletta igen till nästa besök. 🙂

 

Sedan var det dags för middagslagning och efter maten satte jag mig i nagelhörnan igen, den här gången för att göra rosa glittertippar på mig själv. En reverse dock, jag byggde inte nya utan lade gelén på mina befintliga naturella naglar. Men nu fyller jag inte på dem mer, nästa gång filar jag bort dem och sätter nya tippar.

Jahapp, det var hela den här dagen. Nu slöar jag i soffan och önskar att jag hade en påse ostbågar i närheten. Funderar på om vi kanske skulle ta en sväng upp till Byttorps livs och köpa fredagsgott. 🙂 Får se om jag orkar. =))

 

Ha en jättefin fredagskväll alla! I morgon sticker vi till Göteborg, i allafall tror jag att jag ska med, det beror på om jag får sova i natt. Återkommer om det i morgon. På återseende då!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Cherlindrea säger:

    Jummi Von Minji: Tack så jättemycket! 🙂

Kommentarer är stängda.