hairspray1

 

Tipsar i förbigående om två riktigt bra produkter som jag testat den sista tiden.

Dels Schwarzkopf’s Moisture Kick, ett leave in-balsam som jag verkligen är supernöjd med! Min frisör använde det på mig hela tiden när hon klippte och fönade mitt hår sist, och jag fastnade för både doften – som är väldigt mild och diskret – och för den fräscha känslan. Det är perfekt att använda när man blåser håret för att skydda det, och även spraya i torrt hår lite då och då vid behov. Jag använder det dagligen och det har gjort mycket med mina torra toppar.

Finns hos frisören för 198:-

 

Nummer två på bilden är en volymspray som jag hittade på H&M när jag var där sist. Elvital Root Lifting Spray, en produkt med collagen som ska lyfta håret från rötterna, både när man sprayar det torrt men med ännu bättre effekt om man sprayar i fuktigt hår och sedan blåser upp volymen. Jag gillar verkligen den här sprayen. Jag brukar vara riktigt skeptisk när det gäller den här typen av hårprodukter för de funkar aldrig på mig. Men den här gör faktiskt det. Volymen blir bättre från rötterna och dessutom utan att håret får en annan textur. Jag vill helst ha mitt hår så naturligt som möjligt och det får jag med denna.

Du hittar den på H&M för 59:-

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th maj 2011
Filled Under: Shopping, Skönhet & hälsa, Tips!