Allmänt

En trevlig eftermiddag!

nattiloxy11

 

Hej på kvällskvisten alla!

 

Det har varit en jättetrevlig eftermiddag och kväll på Borås nagelskola, men tyvärr glömde jag kameran så det blev inga foton därifrån ikväll. Eftermiddagens naglar blev i allafall en vit fransk manikyr med svarta blommor på varje nagel. Riktigt fint med bara svart och vitt tyckte jag. 😀

När jag var klar stannade jag en stund till och pratade innan jag tog bussen hem. Håkan var iväg till Nääs slott på hojen ikväll, tillsammans med ett gäng kompisar, så jag fick ta mig hem på egen hand. 😉 Min kära mor som var hundvakt ikväll mådde inte bra när jag kom hem, troligtvis smittad av min bror som inte var helt bra igår. Hoppas hon slipper bli allt för dålig, men hon såg ganska frusen ut när hon skulle hem. Stackars min mamsen. 🙁

 

Själv har jag verkligen inte tid att bli sjuk! Jag har två nagelkunder i morgon så jag ska gå och lägga mig nu så jag får vila ut ordentligt tills i morgon, och hålla tummarna för att jag slipper bli dålig.

Hoppas ni har haft en fin kväll alla, och får en god natt! På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...