Allmänt

God morgon med lite foton från igår.. :-)

fredag-rubrik1

 

Hej på er alla!

 

Det blev inte mycket tid över för bloggen igår, ledsen för det. Jag hade fullt upp med nagelpyssel från halv 11 på förmiddagen till halv sex på kvällen, med bara några få minuter i mellan. Men jag klagar inte – det är ju bara såå himla roligt! 😀 Lägger upp lite foton senare, men jag har inte hunnit kolla igenom nagelbilderna ännu.

Morgonen var också fullbokad igår och på kvällen var vi bortbjudna på middag hos några vänner. Så som sagt – inte mycket tid över för bloggen igår tyvärr. Men idag är det lite lugnare, tack och lov, för jag har en sprängande huvudvärk. Och nej, det är inte baksmälla. 😉 Jag smuttade bara lite på ett glas mousserande vin igår men lämnade det mesta, det var det enda. Jag var alldeles för trött för att våga mig på något med alkohol. Risken var för stor för att jag skulle bli lite väl i gasen när jag var så trött. 😛

Men det var en absolut supertrevlig kväll i allafall, även om vi såklart saknade två av våra vänner som inte kunde komma igår.

Våra värdar bjöd på grillat i form av kryddiga korvar, fläskfilé och så klyftpotatis, sallad och lite olika kalla såser till det. Verkligen supergott!

Mellan varven roade vi oss med värdparets tokroliga nymfparakit som hade en massa kul saker för sig, gosade med deras jättestora kattpojke och som om det inte var nog med djur så följde vi med Heidi ner till stallet när hon skulle natta hästarna. Där fick jag träffa hennes nya häst – en 9-årig knabstrupgrabb som jag blev fullkomligt förälskad i! 😀 Han kanske inte är den vackraste av hästar – utseendemässigt enligt många (även om jag personligen tycker om apaloosa) – men han är sååå vacker inombords! Vilken fullkomligt tokgosig häst! Så mysig så att man bara måste älska honom! 😀

Här kommer lite foton ifrån gårkvällen, både från middag, fågelrum och stall. *s*

Tack för en supertrevlig kväll vänner, och ha en fin dag alla ni andra! 🙂

 

fredag11

 

Samlade vid matbordet.

fredag21

 

Tokiga nymfisen Charlie. 😀

 

fredag31

 

Smarriga grilltallriken! 😛

 

fredag4

 

Charmiga Guy! <3

 

fredag51

 

Nyfiken också… 😉

 

fredag6

 

Heidi med sin andra ponny, Pebben. 🙂

 

fredag7

 

Jag och min nya förälskelse! 😀

 

fredag8

 

En del bus i stallet blev det… Hehe! 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...