maskros1

***

Hej på er därute!

19,7 underbara grader visar termometern i fönstret på skuggsidan. 😀 Men däremot är det mulet ute. Åhh, vad jag saknar solen så fort den försvinner. Jag hade en av ”mina” goa tjejer här idag på en fransförlängning, och hon berättade att dom haft det så varmt i Grekland på semestern de senaste två veckorna att dom faktiskt tröttnat på solen till slut. Det kanske man gör, jag vet inte. 🙂 Själv har jag svårt att tänka mig det, men det är förmodligen för att vi aldrig får chansen att bli trötta på den. Jag älskar solen så länge jag kan gå undan i skuggan i mellanåt och slipper vara mitt i den, då säger både huvud och hud ifrån. Men jag vill ändå ha den runt mig så att säga. 😛

Hur som helst – det blev en mindre bra natt med dålig sömn och jag var på benen redan klockan fem i morse. Så nu är jag ganska trött efter förmiddagens jobb och måste ta mig en liten vilopaus innan det är dags för nästa. Vi hade hoppats på att kunna grilla i eftermiddag, men det ser lite osäkert ut med tanke på de grå molnen. Jag tankade ner en ny app härom dagen, Vädret Live. 🙂

***

vader13

***

Jag tycker det är en både bra och snygg app. Den visar det mesta man vill ha, och lite till faktiskt. Här hos oss funkar den kanon och hittar alltid all data den behöver, bland annat kan man ställa in skärmen på radar så man ser hur molnen är på väg. Datum, tid, grader, tryck, fuktighet..ja, typ det mesta som en lekman förstår. 🙂 Det var mestadels bra recensioner på den, bortsett ifrån någon som tyckte den strulade med att den inte hittade väderdata, men det har jag aldrig haft problem med. Minns jag rätt nu, så gav jag 22:- för den här appen och det tyckte jag den var värd.

***

vader2

***

Men nu ska jag vila lite som sagt, och kan jag inte sova så ska jag klå kompisen Veronica i Wordfeud…hehe! 😛

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Ingen sol men varmt… :-)”

 1. Emma Lannebrink Says:

  Hej! Vill du göra bloglovinbyte eller blogkeen byte, båda om du har och vill 🙂
  Kan berätta lite kort vad min blogg handlar om.
  Jag bloggar öppet om mitt liv med adhd och depression, och nej jag söker inte sympati från folk som du kanske tänker nu. Jag vill att folk ska förstå att vi bokstavsbarn är precis lika mycket värda etc. men lite speciella från andra.
  Dvs, jag skriver hur mitt liv går. Framsteg, möten, mediciner osv.

  kram!

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th juni 2012
Filled Under: Allmänt, Appar till IPhone