Allmänt

Härliga kvällsturer! :-)

grabbtur1

Hej och god kväll alla!

Hoppas ni har haft en underbar dag i sommarvärmen! 🙂 Trots migrän och trots jobb så har jag ändå hunnit njuta av värmen ute på altanen, ätit middag där med hjärtat och druckit kvällste med mamsen. Eftersom jag haft både nagelförlängning och franspåfyllning de senaste två kvällarna så blev det ingen mc-tur för min del, men älsklingen har varit ute med kompisarna. Igår var dom ett gäng på 16 hojar som åkte ut på en tur med ”mellanlandning” på Vänga kvarn där dom tog en fika. Ikväll gick i stället turen till Anten Gräfsnäs, där det var utställning av coola bilar och en och annan hoj. Här kommer ett gäng bilder från kvällen som jag själv missade, men fick njuta av genom kameran i stället. 😀

***

grafsnas1

***

grafsnas2

***

grafsnas3

***

grafsnas4

***

grafsnas5

***

grafsnas6

***

grafsnas7

***

grafsnas8

***

grafsnas9

***

grafsnas10

***

grafsnas11

***

grafsnas12

***

grafsnas13

***

Det var allt folks! 😉

Ha en fortsatt fin kväll och en god natt alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Vilka finfina bilar o hojar! Där har jag aldrig varit men om de har fler utställningar så får man ju åka dit någon gång i sommar!Såg jättemysigt ut där! Ha de bäst så ses vi på tisdag! KRAAAAAAAAAAAAAM från Virre

Kommentarer är stängda.