Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Liten snabbkik på nya naglarna… :-)

newnails12

 

Hej hej alla!

 

Sorry för blogguppehållet igår. Dagarna är verkligen fullbokade just nu, och jag sitter knappt vid datorn över huvud taget. Det lilla jag hinner kolla – mail, fb och lite annat – det gör jag på mobilen vid lediga småstunder. (typ när jag är på toa..haha! ) 😉

Idag har jag äntligen fått klart mina nya naglar. Jag blir tokig på det där! Först envisas jag med att göra dem själv, och sen sitter man där och gnäller över hur tråkigt det är att göra naglar på sig själv. *s* Men jag delade upp det i två omgångar, bortfilning av gamla naglar i går och ”nybygget” idag. 🙂 Det funkade bra, även om jag fick vara ytterst osocial idag när vi fick Håkans son med fru på besök. *s*

Naglarna är hur som helst gjorda med vit glittergelé på tipparna, camouflage och en ljust rosa gel på nagelplattan och en vit blomsterranka över hela nageln. 🙂

 

besok1

 

Peter och Jenny kom hit på förmiddagen på en liten visit med fika, och eftersom jag byggde en hand åt gången så kunde jag i allafall sitta med vid kaffet innan jag återvände till nagelrummet. 😛 Nu är Håkan iväg och möter upp syrrans kompis som ska ha vår crosstrainer som vi inte har nån plats för längre, och sen ska vi ta en snabbvila tänkte vi. Efter det ska vi först hem och fira vännen Dan som fyller år idag och sedan ska vi ut till Saltemads camping där äldsta lillasyrran och hennes familj tagit in idag, för lite fiske med grabbarna och umgänge med släkten, och då måste man ju passa på att träffa dem. 😀

Så som sagt – ännu en fullbokad dag. =))

Hoppas ni har det bra därute alla, och njuter av de härliga sensommardagarna. Nu ska jag ta lilleman på en minitur och sen är det vila som gäller för min del.

Ha det jättegott alla och så återkommer jag när jag får en minut över. 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...