sockerkakamorgon1

God regnig förmiddag på er alla! 🙂

Det blev inte så mycket mer sömn för min del efter mitt blogginlägg i natt. Vissa nätter är det bara helt obegripligt omöjligt att somna, hur trött jag än är. Men jag har slutat att fundera över det. Efter snart 10 års sömnproblem så har man lärt sig att bara acceptera faktum.

Men det får nog bli en liten powernap på dagen idag i stället. I eftermiddag har jag en nageluppsättning att bygga, men nu på förmiddagen ska jag fixa med lite andra saker här hemma, bland annat våra bröllopstackkort som har kommit nu. Många adresser att skriva och många frimärken att klistra. 😀

Började i allafall denna morgonen med två koppar kaffe och hembakad sockerkaka, nyttigt värre..haha! Men jag orkade inte fixa i ordning några mackor idag, äter förövrigt väldigt dålig frukost över huvud taget så jag borde nog ta tag i det där. För varenda gång jag tar mig i kragen och äter på morgonen så mår jag mycket bättre frampå dagen sen. Ibland är man verkligen bra korkad, som vet detta och ändå inte gör så man mår bra. *s*

sos1

Men nu ska jag försöka plocka ihop lite olika saker att stoppa i SOS-säcken som man fick på posten härom dagen. Jag vet inte riktigt vilken tid dom kommer och plockar upp säckarna, det står bara onsdag på våra papper. Men förhoppningsvis hinner jag få ut den i tid. Funderar bara på vart man ska ställa den i det här regnet..? Får kolla runt lite och se vart eventuella andra grannars säckar står.

Men nu måste jag köra igång här om jag ska få något gjort idag. 😀

Ha en kanonfin dag alla och på återseende alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Regnigt värre idag!”

  1. Henrik Says:

    Varför är det så få kommentarer på inläggen när det är så många som är inne och läser! Jag tycker verkligen att ni andra borde dela mer er av er åsikt.

  2. Cherlindrea Says:

    Henrik: Hade jag haft en ”gilla-knapp” så hade jag tryckt på den nu. 😉

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st september 2011
Filled Under: Allmänt, Nyheter & händelser