Allmänt

Trevlig helg alla!

Så var det fredag igen och helgen ligger lång och härligt ledig framför oss.

Jag tycker veckorna går alldeles för fort, men det tycker jag alltid vid den här årsiden om det är dåligt väder. Jag inbillar mig att sommaren ska ta slut innan den ens har börjat, och det spelar ingen som helst roll att det är för tidigt för panik ännu. Är det inte värmebölja till midsommar så tror jag alltid att det är kört för detta året. smiley

Jag har märkt hur oerhört styrd jag är av vädret. Det påverkar mitt humör och min hälsa, vad jag ska göra under dagen, vad jag ska planera, tänka på, skriva om. Jag måste vara extremt väderstyrd. smiley Någon mer som känner igen sig i detta? Eller är ni mer sådana som inte tänker direkt på vädret utan bara konstaterar vad det är på morgonen och sen flyter allt på som vanligt ändå? Själv planerar jag ju hela min dag beroende på vad det är/ska bli för väder. Inne- eller uteaktiviteter? Kläder? Göra eller ställa in?

Nu är det väl lite lättare för mig att styra min dag på det sättet, eftersom jag har sjukpenning och inte är bunden till några fasta arbetstider. Men jag har nog även innan jag blev sjuk, rättat mig mycket efter vädret, så som jag kan dra mig till minnes.

 

Frågan är ju; Är detta något bra eller dåligt? Räknas det som ett beroende, en belastning att låta sig påverkas så? Har det ingen större betydelse, eller är det positivt att styra upp sina dagar på det viset om man har möjlighet?

Ja, det kan man fråga sig…

 

// Indra – Grubblande Nattuggla..

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...