Allmänt

Julklappstips från Rusta!

rustatips1

Varje vecka kommer det reklam från Rusta i brevlådan, och varenda gång ser jag något som jag behöver eller bara vill ha, och till så sjukt bra priser. Många tycker att Rusta bara har ”skitgrejer” av dålig kvalité, men det kan jag faktiskt inte hålla med om! Dom får ofta in partier med märkesprylar som kan kosta upp till 3 gånger så mycket på andra ställen. Så att leta efter julklapparna på Rusta är faktiskt inte någon dum idé. smiley

rustatips2

Parfymer av kända märken finns det ofta en hel del av. Här är några exempel; Britney Spears Edp ”Curious” i en presentförpackning med en matchande handväska 299:-, Ralph Laurens Edp ”Cool” 189:- och Paris Hiltons parfym ”Just Me” i en ursöt hjärtformad flaska, 169:-

rustatips3

Bland alla olika billiga sminksorter kan man även hitta make up av riktigt bra märken och långt under normalt marknadspris. Till exempel från Loreál kan du nu få tag i flera olika saker som till exempel fondation, ögonskuggor, nagellack och mascara för 29:90 styck.
Bronzing powder duo med applikator och spegel från Elizabeth Arden 89:- eller ett makeupset med lipgloss, nagellack och läppstift i en necessär från Max Factor för 79:-. Elizabeth Arden har även en mascara, double ended, med två borsthuvuden för 99:- men gillar du märket Maybelline bättre, så finns det en mascara därifrån också, Sky hight curle volymmascara för 49:90. Största klippet är nog ändå sminkpaletten med tre skuggor, rouge och hightlighter från Elizabeth Arden för 39:90.

rustatips4

Något som Rusta alltid har i juletider är dessa underbara presentförpackningar med olika innehåll, allt ifrån badprodukter till fotvårdsprodukter. Och till oslagbara priser. Presentförpackningen med tofflorna kostar 99:-, den övre förpackningen med olika badprodukter 49:- och de sista två med blandade spa/hudvårsprodukter kostar 39:- styck.

rustatips5

Självklart finns de i rosa också! smiley De lila är med lavendeldoft och de rosa med rosendoft.

rustatips6

Andra presentförpackningar är de här med ett toksött litet kramdjur, som ligger förpackat tillsammans med en handduk och duschgel. 89:- för pudeln och 79:- för de övriga två.

rustatips7

Även barn tycker det är roligt med såna här produkter – om dom är av rätt sort förstås. smiley Skumbad/duschgel i flera olika flaskmodeller, bland annat Disneys prinsessor, Cars och Nemo. Disneyprinsessorna längst till vänster, 49:90, övriga 24:90.

Det här var bara ett litet urval från ”Hygienavdelningen”, men jag har redan hittat några tänkta julklappar. Rusta är en riktig favorit här hemma, när man är på jakt efter mycket för pengarna. smiley

Övre bilden: Set från Adidas Orginals med duschcréme, bodylotion och doft, 79:90.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...