Allmänt

Dagens Vill ha – höstjacka från BonPrix!

villhajacka1

Jag vill ha en ny höstjacka!

Det känns inte roligt att ta fram tjocka vinterjackan ännu, även om jag nog skulle behöva den vissa kalla mornar eller kvällar. Men jag äger verkligen ingen fungerande typ ”övergångsjacka”. Det är nog bland de svåraste plaggen jag vet – övergång mellan sommar och höst, vinter och vår plus lite andra liknande övergångar. Men den här jackan som jag hittade på BonPrix tycker jag är grymt snygg! För det första älskar jag vita jackor, hur otroligt opraktiskt det än är med en liten frusen chihuahua som vill bäras när det är som sörjigast ute..*s* och för det andra är det just den modellen som jag trivs bäst i, med den låga midjemarkeringen och lite tyg över baken. Men…!!! 😛

villhajacka2

Även den mörka grå varianten är riktigt snygg tycker jag. Inte lika förälskad i den som i den ljusa, men den här är ju helt klart mer praktisk för en Loxyägare. 😉 Hmm…skulle ju egentligen velat ha båda två… Hehe! Men så lycklig lär jag inte bli. Det lutar, trots opraktiskheten, åt den ljusa varianten.

449:- på BonPrix och finns även i brunt och lila, riktigt snygga de också! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...