Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Varm choklad & nailz! :-)

chokladvisp1

God kväll på er alla!

Kikar in en liten snabbis innan det är dags för mig att ta en tidig kväll. Jag har varit en sväng i Knalleland idag, och fått inhandlat en hel hög med nya kläder, såå kul!! 😀 Och sjukt behövligt! Jag vet inte när jag köpte kläder sist, förutom nåt enstaka litet plagg kanske. Hittade bland annat toksnygga jeans på Gina Tricot så jag köpte två par direkt, ett par mörkt blå och ett par svarta. Det kommer lite foton på nya kläderna framöver, men nu ska jag dricka en kopp varm choklad med vispgrädde och kika lite på Scary movie 3. 😛 Här kommer gårdagens utlovade nagelbild plus en från idag. 🙂 Ha det så bra alla och må så gott ikväll!

*

greennailz1

*

goldnailz1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. Linda Nygren säger:

  Tjenare!

  Du har fått super mycket beröm för dina fina naglar. jag försökte bli vän med dig på fejjan men det gick inte lägg till mig om du vill så kan jag tagga dig i mina nagelbiler.

  Linda Nygren

  Grönt är skönt!

  Kul med lite nya kläder oxå! =)

Kommentarer är stängda.