Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Nytt från Sovtex.se

sovtex1

Hej hej alla!

Vilken hemskedag jag har haft! Eller ja – det är väl lite fel uttryckt, för eftermiddagen och kvällen har varit trevlig. Men natten till idag, morgonen och fram till sen eftermiddag var jag såå himla dålig! Fråga mig inte vad det var, för det har jag ingen aning om. Jag var ganska säker på att det var maginfluensa jag åkt på, jag mådde verkligen urkasst och frös så jag skakade och svettades om vart annat. Men sakta framåt eftermiddagen mådde jag bättre och nu är jag nästan bra igen. Jag känner mig bara väldigt matt och urlakad. Fatta det liksom?

Nu ikväll kunde jag i allafall äta lite igen, och min fina make hade gjort i ordning middag till oss. Bara att sätta sig vid det dukade bordet. 😀 Det blev tomat- och ostbiffar med ris och gräddsås och till det hade han gjort egna vitlöksbröd. Mmmmm!! 😀 Nu sitter vi och myser framför tv’n och kikar på Hanging up. Grymt gripande film.

Men över till något helt annat. Igår fick jag ett efterlängtat paket från Sovtex.se! 😀 Inte för att jag behövde vänta speciellt länge, det kom fort som 17. 🙂 Men längtar gör man ju ändå. Och jag blev verkligen inte besviken! Paketet innehöll en ursnygg hissgardin, vit i shabby chic-stil, en matchande lampkjol i vitt, en plåtskylt med ordet Faith på och jättefina servetter. Jag är såå nöjd med alla varorna. 😀 Ni ska få se allt uppe på plats senare, men det blir efter att julens gardiner har plockats ner.

Men nu ska jag återvända till tv’n. Ha en jättefin kväll alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...