Allmänt

Sensommarvirus?

sondag7

***

Hej på er alla!

Då var det äntligen fredag igen! 😀 Det är ändå något speciellt med fredagar, när man vet att hela helgen ligger framför en, och det känner man faktiskt oavsett om man jobbar, är pensionär eller mellan två jobb. Det är något särskilt med helgen. 🙂

Själv kommer jag nog inte få så mycket ut av den som jag hade hoppats tyvärr. Min olidliga muskelvärk efter ridturen i veckan visade sig vara något mer än bara träningsvärk. Jag trodde att jag kände mig hängig och frusen på grund av värken helt enkelt, men natten mellan onsdag och torsdag vaknade jag med feber, halsont och frossa. Jaha, så var det med det. Mina stackars nageltjejer som skulle komma fick bokas om, min tid hos optikern idag fick avbokas och här ligger jag strandad under täcket. Igår sov jag mest hela dagen, men idag känner jag mig något lite bättre. I allafall än så länge, dagen har ju bara börjat.

Meningen var att jag skulle följa med maken på skyttetävling i Göteborg i morgon men det lutar nog tyvärr åt att jag blir hemma. Jag tror inte jag orkar med en hel dag ute så snart. 🙁

 ***

sondag8

***

Så idag blir det soffhäng och ljudbok och förhoppningsvis nån bra serie på Netflix, Viaplay eller HBO om jag hittar nåt nytt att titta på. Hur kan det vara så svårt att hitta något när man har så mycket att välja bland? 

Hoppas ni alla får en mysig helg i allafall och att vädret blir lite bättre än vad det är idag. Just nu när jag tittar ut genom fönstren så känner jag ingen större deppighet över att vara strandsatt hemma. Regnet öser ner och dessutom blåser det. Rena höstrusket! 

Men ha nu en härlig fredag alla och på återseende! 🙂 

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...