Allmänt

Borås Lucia på Midgård idag.. :-)

lucia-rubrik1

God kväll på er alla!

Det blir en snabbtitt in här på bloggen, med lite bilder ifrån Borås Lucias besök på Midgård idag. 😀 Jag är fortfarande inte klar för kvällen, utan ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret som tar typ tre timmar på sig att torka. *s* Men jag hinner inte det i morgon bitti. Vi ska nämligen åka till Vara och måste åka här ifrån redan vid sju-tiden på morgonen för att komma fram i tid. Då vill jag inte ha en massa saker som ska göras, jag vill bara sova så länge jag kan. Om jag kan. 😛 Hur som helst – här kommer lite foton ifrån den fina stunden på Midgårdsskolan idag, med skönsång, massa barn och ett herrans liv. 😉

*

lucia1

*

lucia2

*

Borås Lucia har anlänt tillsammans med sina tärnor och byter om i kapprummet på skolan. 🙂

*

lucia3

*

Matsalen på Midgård var full med skolbarn.

*

lucia4

*

En grupp trevliga herrar ifrån Lions var på plats och bjöd på glögg, saft och pepparkakor. 🙂

*

lucia5

*

lucia6

*

lucia7

*

Intåget i matsalen under vacker sång.

*

lucia8

*

lucia9

*

Upp på scenen i matsalen.

*

lucia10

*

Vi fick en kort presentation av lucia och hennes tärnor, och så sjöng de några klassiska sånger i vackra stämmor. Sedan fick alla Midgårdsskolans barn sjunga en inövad sång (Staffan Stalledräng) tillsammans för Borås Lucia, och därefter var det några sånger till innan uttåg. Det var ganska svårt att komma åt någon bra plats för fotografering, så jag fick mest bilder ifrån ena sidan. Men det var ju heller inte så mycket som hände när man väl fått sina första foton. Eftersom det var i en skolmatsal, mitt på dagen när det fortfarande var ljust, så var det ju inte speciellt stämningsfullt. Men jag kan verkligen tänka mig hur vackert detta måste bli den 13:e, då Lucia ska krönas, och deras sång ljuder inne i en kyrka med fantastisk akustik och bara levande tända ljus i mörkret. Jag ska försöka komma iväg och se det i år tror jag. 😀

*

lucia11

*

fira1

*

Saphira tyckte om luciatåget och sången och var helt uppslukad i vad som hände på scenen. Hon märker inte ens att jag sitter på huk nästan framför och fotar henne. 😀

Jahapp, det var lite från idag. Nu ska jag slänga mig i duschen innan det blir för sent. Ha en fin kväll alla och på återseende – i kväll eller i morgon bitti – beroende på tid och energi. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...