Allmänt Naglar

Fantastisk kväll när Borås Nagelskola firade 1 år! :-)

oneyear4

Hej hej alla!

Hoppas ni har en fin lördag därute i ruskvädret. 🙂 Själv har jag självklart migrän – vad annars efter en väldigt lyckad festkväll igår. 😛 Men det är väl priset man får betala, jag skulle aldrig velat missat Borås Nagelskolas 1-årsjubileum, elevkväll och julfest! 😀

*

oneyear2

*

Jag och min fina lärare och ägaren till Borås Nagelskola – Camilla – posar framför kameran. 😀

Hon och hennes sambo Ralph hade hittat på massor med roliga saker för kvällen, allt ifrån smarriga jultallrikar, nageldekorationstävling och julklappsspel som fick oss att nästan kissa på oss av skratt, till dragning av vinnaren i en utlottning av en nagelterapeututbildning värd ca 16000:-. 😀

*

oneyear1

*

Vi var ett ordentligt gäng tjejer som deltog i firandet, jag vet faktiskt inte exakt hur många. Men tyvärr tog vi de här gruppbilderna ganska sent, när många hade åkt hem. Men i bildspelet här nedan finns alla festdeltagarna med. 😀

*

oneyear3

*

Camilla och Ralph – eldsjälarna bakom Borås Nagelskola! 😀

Här kommer i allafall ett bildspel med massor av blandade foton ifrån kvällen.

Stort tack för en underbar kväll och massa grattis till Amanda som vann dekorationstävlingen och även till vinnaren av nagelterapeututbildningen förstås! 😀

*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...