Allmänt

En kall 3:e advent!

advent3

Hej på er alla denna kalla söndag! 🙂

Då var det redan den tredje advent. Jag kan inte fatta vart tiden tar vägen?? Tycker den bara rusar iväg nu för tiden. Jag minns vad hemskt jag tyckte det var att behöva vänta på julafton en hel vecka extra när jag var liten, och jul inföll så sent efter 4:e advent. Men i år tycker jag bara det är skönt. Jag hade ju aldrig hunnit med allt som ska göras om det var jul redan runt nästa helg. 😛

Den här veckan kommer jag nog tyvärr inte hinna blogga så mycket. Alla vill förstås ha fina naglar till jul och nyår och nu har jag bara fyra tider kvar att erbjuda om någon vill komma, sen är det fullt. Jag har ju gått ut med uppmaning till alla, så det inte ska bli någon som ringer typ två dagar före jul och vill komma, men det kommer säkert hända ändå. Det är tur att man har en massa duktiga kurskompisar ifrån Borås Nagelskola som man kan hänvisa till då. Vi pratade faktiskt om det på festen i fredags. Det är något speciellt med ett helt gäng tjejer som egentligen borde vara bittra rivaler, men som i stället ser varandra som kollegor. Stor eloge till vår ”mamma” Camilla som har ”uppfostrat” oss. 😀

*

Idag blir det inga naglar dock. Jag försöker hålla så hårt jag bara kan på att vara ledig på helgerna så jag får hämta krafter och hinna göra lite annat. Och i dag ska vi hem till min mor på en adventslunch, hemmagjord grönsakssoppa och nybakad jordgubbskaka med vispgrädde. Jisses! 😛 Sen följer nog min syster Nikki med hem hit en stund. Vi kände för att umgås lite utan nageljobb för en gång skull. 🙂

Ha en jättefin söndag nu alla och må så gott! På återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...