Allmänt

En trött nyårsdagsmorgon…

min-darling11

God förmiddag på er alla!

Då har den första dagen på det nya året börjat, och en av de värsta nyårsnätterna rent fyrverkerimässigt är äntligen tillända. Men inte bara vad det gäller fyrverkerier förstår man när man lyssnar på tv4’s nyheter

och läser tidningarnas olika artiklar. Det har tydligen varit en ovanligt stökig nyårsnatt på många håll, och i vanlig ordning rapporteras det om fyrverkeriskador på människor, bränder orsakade av detsamma, fylla, slagsmål, misshandel, våldtäkter och så vidare. Tappar folk fullkomligt omdömet bara för att det är årskifte?

Hur som helst så var det som sagt en ovanligt intensiv natt vad det gäller smällande raketer här uppe hos oss, och hela natten har det dånat och smällt – inte bara någon enstaka sporadisk knall utan oavbrutet i långa perioder. Några få korta stunder har det lugnat ner sig en aning för att sedan sätta igång igen. Loxy är fullkomligt slut idag, samtidigt som han fortfarande inte kan slappna av i rädsla för att det ska börja smälla igen, så man får hela tiden se till att hålla honom någorlunda distraherad i den mån det går och samtidigt göra allt man kan för att inte ömka honom så att hans rädsla förstärks. Dock, när min hund är så rädd att han ligger och hyperventilerar under soffan så kan i allafall inte jag ignorera det.

Vi passade på att gå ut med honom redan vid halvsex i morse då de flesta festprissar och fyrverkeriglada förhoppningsvis fortfarande sov, och lilleman fick äntligen göra ifrån sig ordentligt ute.

Själv har jag inte sovit på hela natten, möjligtvis med undantag för små slumrar någon enstaka minut, så jag är ganska trött nu. Men jag har inte suttit och segat i soffan denna morgonen för det minsann – tvärt om! 😛 Jag ska ta ett par bilder och så återkommer jag lite senare med rapport om min första dag på det nya året – 2012… =))

Ett gott nytt år på er alla igen, och hoppas ni inte mår alltför tjyvtjockt idag.. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...