veronicahoj1

***

Hallå därute alla!

Kikar in en sväng med coolaste bilden på bästa vännen Veronica som jag tog för en liten stund sedan. 😛 Hon är verkligen helt galen!! Haha! Visserligen längtar jag också till att hojsäsongen ska sätta igång, men så här entusiastisk blir jag aldrig! *s* Bara 2-3 plusgrader, riktigt isigt i vinden till och med, och så sätta sig och åka iväg på en motorcykel!?! Nope! Aldrig säger jag bara! 😛

Så jag är ganska impad över att hon fixade detta – och dessutom tyckte det var skönt! Jisses!? Haha!

Vi hade hur som helst en riktigt trevlig fikastund här hemma, med Veronica och hennes Dan. Håkan var också hemma såklart, och så bakade jag ju i går så tigerkaka och macroner åkte ju fram på bordet förstås. 🙂 Jag vet inte hur längesen det var som jag hade nybakat att bjuda på. Nästa lediga dag ska frysen fyllas ordentligt, det är ett som är säkert!

Lillasyster Nicole tittade förbi med sin kille Fredrik också, och jag fick en jättefin sak av henne – en silverkandelaber som jag velat ha hur länge som helst! Lägger upp bild lite senare. 🙂 Tack så jättemycket gumman!! Är såå himla glad för den! 😀

Nu ska jag vila en liten stund så jag inte däckar av allt för tidigt i kväll. Kan ju vara mysigt att se en film eller nåt och njuta av sista lediga kvällen innan en intensiv och fullbokad vecka tar sin början. Ha en fortsatt fin söndag därute och på återseende lite senare ikväll.

Må så gott alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “”

  1. veronica Says:

    Tusen tack för god fika <3 det var en riktigt skön tur,och min underbara gubbe som letade fram hojjen.
    Kram syns snart igen…

Posted by Cherlindrea
Dated: 26th februari 2012
Filled Under: Mc-liv