wk1

Hallå därute alla!

Det är snart sovadags för min del, men tänkte att jag slänger in ett par pics från gogubbarnas whiskeykväll, som denna gången hålls hemma hos oss. 🙂 Vi passade även på att fira en av vännerna som fyllde 50 i måndags, med en liten present från oss andra två ”familjer”och det bjöds på Håkans goda grillmiddag. Själv har jag haft fullt upp i nagelrummet idag så jag har inte gjort ett enda dugg i köket för omväxlings skull. 🙂 Veronica var också med ikväll, och det blev en riktigt trevlig stund vid nagelbordet med en jättetrevlig tjej som var här för att fixa sina naglar ikväll. 😀

***

wk3

***

Presenten som vi lade ihop till bestod av två stycken riktigt ursnygga Harley-davidson ölglas med olika motiv på hojar och 50-talspinuppor och matchande glasunderlägg. Båda glasen var namngivna, något kvinnonamn – minns inte vilka nu – och finns i fler modeller. Ett perfekt samlingsobjekt för dem som gillar glas eller Hd-prylar. Eller bara att dricka öl i. 😀

***

wk2

***

Veronica och jag var med en stund, men sedan åkte hon hem till sina grabbar och själv placerade jag mig i goa soffan med min chipspåse och Fantaflaska. 😛 Gubbarna har suttit på altanen hela kvällen, ett härligt bevis på det sköna vädret. Regnet har kommit i småskurar då och då, men vårt stora parasoll har funkat som tak och termometern visar fortfarande 18+ fast klockan är över 23.

Vi passade på att tända vår underbara lykta ikväll som vi fick av min farbror i bröllopspresent. Den går på flytande spisbränsle och ger ifrån sig en behaglig värme och mysigt ljus där den står mitt på altanbordet. Jag älskar den! Den kommer att vara ljuvlig att ha på vardagsrumsbordet i vinter när det är kallt inne. 😀

Men nu ska jag ta och säga god natt till de uppsluppna karlarna där nere och sen ska jag hoppa i säng och hoppas på en god natts sömn. Hoppas ni får en fin natt alla och ta det lugnt om ni är ute ikväll.

Sov så gott och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 18th augusti 2012
Filled Under: Allmänt, Familj & vänner