Allmänt

Natti natt!

lillemanbus1

 

Det är dags att säga god natt. Jag har legat i soffan och halvslumrat och kikat på ”Legally Blonde” på 3:an, men nu känner jag att det får räcka för ikväll. Jag behöver tydligen mer sömn fast jag har sovit bort halva dagen. Nu är jag visserligen sjuk, men jag börjar ändå bli mer än less på det här pendlandet mellan antingen helt vaken eller bara sovande. Lite vanlig dygnsrytm hade inte varit helt fel. 😉
Loxy ligger och bjäbbar bredvid mig, vilket betyder att han tycker att jag ska gå och lägga mig så att han får komma in i sängen. Det är väl bäst att göra som han säger… *s*

*

Hade jag orkat så hade jag nog suttit kvar uppe och kikat på filmen som började på 3:an nu, ”Shadow conspiracy” med bland annat Charlie Sheen och Donald Sutherland. Den verkar riktigt bra faktiskt. Men det får bli nån annan gång, nu är det sängen som hägrar.

Sov så gott alla och hoppas ni får en fin söndagsmorgon! På återseende då.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...