Allmänt

Sova sova sova!

 

tatty129

God förmiddag på er därute!

Jag höll på att få en chock idag när jag vaknade – av att Håkan satte nyckeln i dörren ute i hallen. Han kommer nämligen inte hem från Såtenäs förän runt halv tio – tiotiden, och så länge minns jag inte när jag sov sist. Där ser man ett perfekt bevis på att jag har en sjukt morgontrött hund också. *s* En ”normal” hund hade ju väckt mig för längesen. 😛
Men jag har inte varit på benen mer än ca 1 1/2 timme nu och jag är redan helt slut, så det blir nog en dag i sängen det här också. Eller soffan möjligtvis, det beror på om det är nåt att se på tv.

*

Lite skönt i allafall att Håkan har kommit hem nu, för visst släpar man sig ut, men det är allt lite skönt att slippa dra på sig massa kläder och gå ut med lilleman när man fryser så man hoppar och bara vill ligga under en varm filt egentligen. Och så få bli lite ompysslad såklart. 😀

Hoppas ni får en fin dag alla, och jag kikar nog in lite senare i mån av ork. Nu ska jag vila en stund i allafall.

 

tatty20grijs20lekker20in20bedje

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  visst är jag tacksam för all din hjälp.
  Förstår att du har mycket att göra,Så är det när man är duktig på allt som du alltid har varit 🙂
  puss

 2. Cherlindrea säger:

  Nämen, jädra skitunge! Haha! Den där kommentaren borde jag egentligen plocka bort! *gapskratt* Det låter ju som jag har klagat till tusen! Haha! Jag har bara lite mycket från olika håll liksom. 😉 Men vi fixar det sen.
  Puss puss gumman! 😀

 3. säger:

  haha nä riktigt så illa menade jag klart inte. Hehe 😉

 4. Cherlindrea säger:

  Nicole: Det gjorde du visst det. 😀 Det var ett perfekt sätt att få igång mig..hehe! 😉 Men du har ju bloggat nu. Hur har du burit dig åt då?

Kommentarer är stängda.