bad1

***

Såna här nätter kan jag sakna vårt badkar ibland. Inte för att jag badade sådär jätteofta, i varje fall inte i lägenheten vi hade före den nuvarande, men det förekom förstås då och då.

Egentligen älskar jag att ta långa, varma och mysiga bad, och i ytterligare en lägenhet tidigare badade jag ofta. Men i den nästa lägenheten hade vi ett jättestort hörnbadkar som tog över en timme bara att fylla. Och när det sedan kallnade en kvart senare och det var dags att fylla på nytt igen så tröttnade man till slut. Dessutom tog det minst lika lång tid att tömma karet också, och det kändes som om man aldrig blev klar i badrummet. Det var inget kar man tog ett spontanbad i precis. Ett bad där fick man ju planera flera dagar innan. 😛

Nej, hur rymligt det än var så saknade jag vårt vanliga, normalstora badkar. Och nu har vi inte ens det, utan bara en dusch. Det är nog första gången i mitt liv som jag lever en längre tid utan badkar, jag har nästan alltid haft det.

En sömnlös natt som denna hade det varit riktigt mysigt att ta ett avslappnade varmt bad. Men i stället har jag suttit och kikat på fina badrumsbilder och fått en idé om en sak. 🙂

***

11873949-origpic-f79c0c

***

Jag har länge tittat på de fina äggkorgarna, här en liten ifrån Butik Gylldevik, och varit sugen på att köpa en, men jag har helt enkelt inte plats för någon. Inte i köket i allafall, där man normalt sett förvarar ägg.

Men så slog mig tanken – jag har ju precis köpt en zinkbalja som jag har i badrummet med gästhanddukar i. En sådan här äggkorg skulle ju vara urfin i badrummet med tvålar i. 😀 Det skulle dessutom passa hur fint som helst ihop med zinkbaljan och övrigt därinne.

***

aggkorg1

***

Ett alternativ nu i juletider är annars att göra som Gylldevik gjort, använda den som dekoration – här med vitsprayade kottar i. 🙂

Men själv ska jag absolut ha den i badrummet för tvålar. 😀 Det tror jag blir jättefint! Kanske med ett litet zinkhus i fönstret också…Det har jag också kikat på länge. 😉

***

Men nu ska jag återvända till sängen och se om jag kan få någon sömn denna natt. Jag såg att flera av mina facebookvänner också har problem med sömnen i natt. Kan det vara fullmåne eller nåt annat naturtrassel tro? Jag håller aldrig ordning på sånt där, jag har strul med sömnen alldeles för ofta för att försöka ta reda på orsaken varenda gång. Men är det många som drabbas samma natt, och som dessutom inte brukar ha problem i vanliga fall, så kan man ju undra lite förstås.

Nåja! Hoppas alla får sova en stund i allafall, så dom klarar av fredagen. 🙂

Ha en fortsatt fin natt och en god morgon alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th december 2012
Filled Under: Allmänt, Inredning & design