41728734016850066_100zrzwz_c

***

God morgon ute i stugorna alla!

Då var det en ny dag, även denna med bitande kyla. Den har hängt i länge nu, så jag tycker verkligen att det är dags för lite väderomslag. Jag vill ha vår, sol och värme! <3 Jag har sparat undan alla hyacintlökar från i julas och väntar bara på att tjälen ska gå ur jorden så jag kan sätta ner dem ute i trädgårdslanden. 🙂

***

kitchenblue1

***

Idag kommer det förhoppningsvis ett paket på posten också, ett somrigt paket. 😀 Jag ramlade över dessa söta gardiner på Jotex’ rea till superpriset 34,50 styck för längderna och 69:- för den matchande hissgardiner i 140 cm bredd. De två löparna kostade 24.50 för ett tvåpack. Det kommer bli jättefint med dessa i vårt blåvita sommarkök. 😀

Nu ska jag börja förbereda dagens lunch och sen kommer mitt hjärta hem ifrån jobbet. 🙂

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 25th januari 2013
Filled Under: Inredning & design, Köksdetaljer, Textilier