vovvebus13

***

God kväll på er därute!

Vi sitter och kikar på märkliga filmen Legion på 6:an, hjärtat och jag, men det är snart sovadags för oss. Jag är helt slut efter en lång dag med nagelfix efter en sömnlös natt och förkylningen fortfarande i kroppen. Det känns som den satt sig i bihålorna, men jag hoppas jag har fel. Jag börjar i allafall komma igång lite med vardagen igen, men det är helt klart lite småsegt.

***

vovvebus21

***

Vi har haft riktigt finbesök här idag, av sötaste lilla Bella – Loxy’s nya chihuahuatjej. 🙂 Han tjöt av glädje när hon kom idag, och sedan höll dom igång och busade som två tokar medans Bellas matte fick sina naglar fixade. Hon är den gladaste lilla chihuahua jag nånsin stött på, hoppar jämfota och vrider sig nästan ur sig själv så fort man bara pratar med henne. 😀 Tokglad i alla, pussig och lekfull. En riktig liten charmfröken! 🙂

***

nailz61

***

Mattes nya naglar. 🙂

***

nailz60

***

Plus ytterligare en uppsättning vårligt pärlhyacintlila glittertippar! 🙂

***

vovvebus31

***

Det har varit ett underbart väder ute, med strålande sol från en blå himmel och till och med Loxy njöt av att springa omkring med Bella i trädgården trots att det var kallt i snön. Man får verkligen vårkänslor nu när solen börjar värma lite på dagarna och det är ljust så länge på eftermiddagen. Det gäller verkligen att komma ihåg att det faktiskt bara är februari än så länge, och lååångt kvar till våren är här på allvar. Vi hinner nog få många bakslag med snö och annat busväder innan det är dags. Men njuta av de vackra dagarna kan man ju göra i allafall. 🙂

***

vovvebus51

***

Bella på rundtur i vår täppa. 🙂

***

Filmen har hunnit ta slut medan jag har bloggat, (lite slarvig och förutsägbar film måste jag nog säga) så nu ska jag släcka ner här, ge Sassie hans nattamat och sedan krypa i säng.

Ha en fortsatt fin kväll och god natt alla! På återseende i morgon igen!

***

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 26th februari 2013
Filled Under: Allmänt, Foton