Allmänt

Min lille sockergris! :-)

 

God kväll på er! 🙂

Jag sitter uppkrupen i soffan med Loxy och myser under en filt och tittar på massa gamla foton. Han fyllde 12 år förra lördagen och jag kan bara inte fatta vart alla dom åren har tagit vägen?! Min lille knodd som bara var 5 veckor första gången jag träffade honom. När han var åtta veckor gammal flyttade han hem till oss, och sedan dess har jag haft den lilla skuggan i hälarna. 🙂 Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi har många år kvar tillsammans.

***

Ikväll är maken iväg på skytteklubben och själv har jag pysslat lite med vår nya dator. Nu har vi definitivt lämnat pc-världen och bytt till Mac även där. En jättefin och smidig liten Mac book pro. Denna är väl mest tänkt att vara Håkans dator men jag vill hemskt gärna ha en likadan jag också. 😀 Vi får väl se hur det blir med den saken. 😛

***

***

Förutom datorpyssel så har jag suttit lite med mina diamond painting-tavlor. 🙂 Den sista jag fick klar var denna med vallmo. Jag älskar ju blommor och det är så himla roligt att göra dessa färgglada tavlor. Nu sitter jag och jobbar med en liten tavla med naturmotiv i väntan på min stora utmaning som förhoppningsvis kommer på posten snart – 3 stycken 100×80 cm stora tavlor med rosenmotiv i rosa nyanser. Det ska bli såå kul när dom kommer! 😀

***

Annars har det varit en ganska lugn dag med bara lite fransförlängning på förmiddagen. Min kära mor skulle dykt upp för att få sina bryn plockade och färgade men fick förhinder så det blir i morgon i stället. 🙂 Vi har fastedag idag och även om det oftast är lättare att sysselsätta sig då så kan det vara skönt att bara ta det lugnt ibland också. Jag har dessutom fått en lite mildare variant av min gamla inflammation tillbaka i axeln och armen, och även om den tack o lov inte är lika smärtsam som när jag hade den för några år sedan så är det smärtsamt nog. I mellanåt är det riktigt illa och man känner man sig helt handikappad när man bara kan använda en arm. Men jag minns hur mycket värre det var sist! Då kunde jag inte ens röra mig. Så egentligen ska jag väl inte klaga. 🙂

***

Men nu ska jag fortsätta att dona lite med datorn och om en kvart ska jag kika på The Big Bang Theory! Såå himla kul! 😀

Ha nu en fortsatt fin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...