God kväll på er!
Jaha, då var årets vinnare i melodifestivalen utsedd och det blir Svenljungagrabben Robin Bengtsson som repressenterar Sverige i ESC längre fram i vår. Grattis till honom!
Så vad tycker ni? Var det rätt låt som vann? Själv tyckte jag inte han var den bästa men absolut inte dålig heller. Jag är nog egentligen ganska liknöjd, för jag har inte fastnat för något bidrag alls i år. Jag tycker Liza Ajax är jätteduktig men tyckte inte hon fick en bra låt. Och samma känsla hade jag med Mariettes låt, för hon är också jätteduktig tycker jag. Och Wiktoria likaså. Jag gillade nog helt enkelt inte låtarna i år, snarare än artisterna. Men jag blev lite full i skratt när jag läste Jonas Gardells status på fb: Cit. ”Är lite förvirrad nu men vann just Dressman-reklamen årets mello?”
Hahaha!!! 😀
***

***

Nåväl, över till något helt annat. 🙂

Igår kom min första av tre beställda diamond-paintings som jag har väntat på i flera veckor. Hittills har jag bara gjort mindre tavlor på runt 30x40cm och ett par lite större. Men de här tre är riktigt stora! Denna första som kom igår är 90x60cm, exakt lika stor som vårt vardagsrumsbord. Där jag numera får sitta och pyssla eftersom mitt skrivbord är för litet. 😛 Alla tre är i olika ljusa rosenmotiv och ska förhoppningsvis bli våra nya sovrumstavlor när dom är klara. Men det lär nog ta några veckor – minst!

***

***

En miniatyr av motivet på första tavlan. 🙂

***

Så nu har jag lite terapiarbete framför mig under lediga stunder. Det är tur att jag tycker såna här pilliga jobb är så himla kul! 🙂

Men innan jag fått ordning på bättre belysning över vardagsrumsbordet så får det bli på dagtid, för jag såg knappt nånting när jag försökte nu ikväll. Mönstret är otroligt smått och svårläst. Frustrerande att man inte har ett större skrivbord där den riktiga lampan finns.

***

Men nu börjar klockan ändå bli mycket så det börjar bli sängdags för min del. Loxy lilleman har redan krupit ner i sängen och maken sitter och tittar på Baksmällan 3, men själv orkar jag inte med den ikväll. Har för överigt redan sett den typ två gånger eller nåt. 😉

Hoppas ni haft en fin lördag och att ni får en fortsatt trevlig helg! 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Vann rätt låt? ;-)”

  1. Nicole Nyström Says:

    Jag som inte är ett mellofan egentligen blev rätt biten i år och jag älskade nummer 5! Minns inte vad dom två heter men låten heter en värld full av strider. Han var sjukt bra förra året med men ja kanske inte är en mellolåt i den bemärkelsen ?

  2. majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken Says:

    Jovvist var det ett snyggt dressigt nummer allt som vann 😉 Inte så dålig låt heller, men jag hade hellre sett att Loreen vann.

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th mars 2017
Filled Under: Allmänt