Allmänt

Recept: Pasta med hummer- och kräftsås

Hej där ute alla!

Då var det snart slut på den här helgen och en ny vecka. Jag har haft en riktigt slö hemmasöndag medans maken varit på skjutbanan och både tävlat och ”jobbat”. Jag skulle tyckt att jag borde vara klar med halva pärltavlan vid det här laget, så många timmar som jag lagt ner på det idag, men jag har väl gjort ett par kvadratdecimeter kanske. 😛 Man får verkligen inte ha bråttom när man sysslar med det här.

***

Egentligen skulle vi ha varit och firat min lillebror som fyller år idag. Grattis igen bror! 🙂 Men han ligger tyvärr i vinterinfluensan och lär inte komma på benen de närmsta dagarna, så hans födelsedagsfirande är framskjutet tills han blivit frisk igen. Dock är hans fästmö där och pysslar om honom med god mat och tårta idag så han har det nog ganska bra ändå. 😉

***

***

Själva har vi ätit pasta idag. 🙂 Jag verkligen älskar pasta och hade jag kunnat så hade jag ätit det sju dar i veckan. Men då hade jag rullat fram..haha! 😀

Idag unnade vi oss det i allafall och jag testade ett nytt recept som jag ramlade över nånstans på nätet i morse. Det var verkligen riktigt gott så jag tänkte att jag delar med mig av receptet här idag. Jag gör det enkelt för mig och klistrar in ett urklipp. 😛

***
Men nu ska jag sätta mig och greja lite med datorn och se vad jag har gjort för fel eftersom mina enheter inte synkar med varandra längre.
Ha en fortsatt fin söndagskväll alla och på återseende! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...