Allmänt

En dygn med Saphira! <3

Hej därute alla!

Tänkte jag skulle passa på att blogga lite innan det är dags för lite pyssel i nagelhörnan. 🙂 Jag har precis blivit ensam här efter ett dygn med vår lilla princessa Saphira som har varit här medan både hennes mamma och styvpappa jobbar kväll. Hon är ju såpass gammal nu att hon är självgåeende, mer eller mindre, så vi brukar mest sitta tillsammans med våra ipads och färglägga bilder eller titta på roliga kattklipp och sånt där. 😀 Jag är ju inte direkt någon småbarnsperson som alla som känner mig vet. 😛 Jag är visserligen förtjust i de små liven men jag har tålamod som en…ja, typ obefintlig, jag vet inte vad man ska jämföra med. Haha! 😀 Men när dom börjar komma upp lite i åldrarna och inte kräver ständig passning eller underhållning, då funkar det hur bra som helst. 🙂 Dessutom kom hon på eftermiddagen efter fritids och skulle till skolan morgonen därpå, så även om hon haft en av sina överaktiva dagar som brukar ta knäcken på min ork..hehe, så var det ju inte så lång tid hon skulle vara här i såfall.

***

***
Så eftermiddagen igår började med målning och teckning, en promenad med Loxy för att först hälsa på mamma på jobbet och sedan mormor och Elliot hemma. Vi beställde pizza dagen till ära, det är ju inte så ofta hon är här, och hade jättetrevligt. Hon var lite småsnuvig men inte mer än så. Loxy, som inte är någon barnvänlig vovve precis, och som även brukar gruffa på Saphira i vanliga fall, hade plötsligt bestämt sig för att hon numera var hans bästa polare. 😀 Han hängde efter henne hela tiden, satte sig i hennes knä, satt med henne när hon lekte. Alltså, varken Håkan, Saphira eller jag trodde våra ögon!
Vi gjorde läxorna, tittade på film och målade på ipaden och hade det mysigt.
***

***

Fram emot kvällen blev hon mer och mer förkyld och mer och mer trött och tyst. Så till slut insåg vi att det nog inte alls skulle bli någon skola idag. Så det blev myskväll med glass och film på ipaden i stället och sen har jag haft henne här hela dagen i stället för skolan för hennes del. Och det har varit hur mysigt som helst! 🙂

Vi har målat och ritat, tittat igenom alla mina nagelgrejer och fotograferat, ätit klubbor, läst, lekt med mobilappar och pratat och bara haft en riktig sån där hemma-sjukdag. 🙂 Nu blir jag säkert smittad och sjuk igen, men det är inte mycket att göra åt den saken. Men nästa gång hon kommer så hoppas jag att det är fint väder och att vi får vara friska så vi orkar hitta på lite saker ute också. 🙂

***

Så här utslagen var lilla dockan igår kväll när vi gick och lade oss, Håkan och jag. 😛

Men nu måste jag sätta fart här så jag hinner bli klar inför nagelpyssel med goa grannen. 🙂

Ha en fortsatt fin dag i blåsten alla och på återseende! 🙂

***

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...