• C2644F4A-16FB-4E2C-AC22-330B8D6B7ABF

***

God förmiddag pÄ er!

Vilket helt underbart vĂ€der vi har fĂ„tt! IgĂ„r var det en jĂ€ttefin dag och idag verkar det bli Ă€nnu bĂ€ttre. VĂ„r Ă€lskade lilleman passar förstĂ„s pĂ„ att ligga ute och sova sĂ„ fort han fĂ„r möjlighet. Han Ă€r en riktig vinterhatare sĂ„ halva Ă„ret fĂ„r vi knappt ut honom. Men Ă€nnu njuter han av utelivet. 😊 HĂ€r Ă€r han hos ”mormor” som har bĂ€ddat ner honom i sin baden baden-stol nĂ€r hon var ”barnvakt” under söndagen. 😍

***

 AE3F04B0-40BE-4A65-9D9F-30D0401DE050

***

IgĂ„r började vi nĂ€mligen dagen med en timme pĂ„ gymmet, maken och jag. DĂ€refter drog vi ut pĂ„ hojen, pĂ„ en riktigt fin tur pĂ„ vĂ„r vackra landsbyggd innan vi lunchade pĂ„ Mandy’s Diner i Skene. Dom har ju en större restaurang i Älvsered men det hĂ€r lilla haket har dom ocksĂ„ fĂ„tt riktigt mysigt. 😃

***

95C1D59F-C0A8-4801-9A30-7C420D50B47A

***

E67202DA-1E28-4B9F-A5EA-EC082001A5C7

***

Riktigt god mat och hĂ€ftig miljö pĂ„ liten yta. Vi satt inne och Ă„t trots det fina vĂ€dret, för det var lĂ€ngesen jag sĂ„g sĂ„ mycket getingar pĂ„ samma stĂ€lle. 😳 Jag hade förmodligen fĂ„tt springa runt och Ă€ta om vi suttit ute. 😅 Det Ă€r det trĂ„kigaste med sensommaren. Hur gĂ€rna jag Ă€n vill ta vara pĂ„ dagarna ute i solen, sitta och mysa pĂ„ altanen och Ă€ta ute, sĂ„ gĂ„r det bara inte. Getingarna Ă€r överallt och jag rĂ„kar vara livrĂ€dd för dem. 😬

***

5F649610-E913-4113-95FC-E9E02B6DE25E

***

DBAE4789-C6F9-402F-AD8D-BB8B3C937B29

***

Har ni vĂ€garna förbi sĂ„ kan jag verkligen rekommendera Mandy’s. Dom hade nog de godaste pommes frites jag nĂ„nsin Ă€tit! För att inte tala om milkshaken. Himla tur att man brĂ€nde en del pĂ„ gymmet innan. 🙈😁

***

E6F51E70-DB73-41BF-B476-9E63F7CDB3EC

***

AppropĂ„ god mat sĂ„ lovade jag ju att Ă„terkomma med ett omdöme efter vĂ„r första test av app-restaurangen FAVO hĂ€r i BorĂ„s som vi bestĂ€llde ifrĂ„n i lördags. Och jag mĂ„ste sĂ€ga att vi Ă€r glatt överraskade! 😃

Eller överraskade Àr vÀl egentligen fel ord att anvÀnda, för vi hade ju hört mycket positivt om deras mat. Men den Àr ju lite annorlunda, och samtidigt som vi var nyfikna sÄ var vi Àven lite skeptiska. Skulle vi verkligen tycka om det hÀr?

Det kan jag lova att vi gjorde! 😍

Bara doften frĂ„n pĂ„sen var helt otrolig nĂ€r killen i en av FAVO’s toksöta smĂ„ elbilar levererade maten. BĂ„de HĂ„kan och jag valde Korean Beef, som innehöll lĂ„ngbakat högrev, sallad, gurka, tomat, glaze, picklad rödlök, riven morot, kimchi gurka, creme fraiche, marinerade nudlar och rostad lök. Vid sidan om bestĂ€llde vi en portion Halloumi Fries som vi delade pĂ„. Allt var fantastiskt gott! Det var första men definitivt inte sista gĂ„ngen vi bestĂ€llde dĂ€rifrĂ„n. NĂ€sta gĂ„ng ska jag vĂ„ga ge mig pĂ„ Milolii PokĂ©, med rĂ„ lax och sushiris. 😍

***

Nog om mat! 😁

***

E2880BDF-CC91-409A-B646-A8EE85257EDC

 ***

Idag har HĂ„kan Ă€ntligen blivit klar med renoveringen av sin moppe, en Push Florida av Ă„rsmodell -64. Den har verkligen blivit fantastiskt fin och han har precis varit uppe hĂ€r med den för lite filmning och fotografering inför försĂ€ljningen. För nu ska den ivĂ€g till nĂ„gon lycklig nostalgisk Ă€gare och ge plats för nĂ€sta projekt i garaget, vad det nu kan bli. 😊

***

386B4B3E-0029-448D-992C-7BDBAB4B993E

***

5E43584B-92D5-49AA-9A6A-7C27CB3A6009

***

SĂ„ Ă€r nĂ„gon dĂ€rute intresserad av att köpa denna lilla nostalgiskönhet eller veta lite mer om den sĂ„ Ă€r det bara att lĂ€mna en kommentar sĂ„ hör vi av oss. 😊

***

Nu ska jag ta min lilla Loxy med mig ut pĂ„ en promenad i det ljuvliga vĂ€dret. Vi har redan hunnit med en timme pĂ„ gymmet pĂ„ morgonkvisten, men idag blir det dubbeltrĂ€ning för min del. Syster yster och jag ska svettas i ett dubbelpass pĂ„ gymmet i stan i kvĂ€ll. Det kan behövas efter helgens matfest. 😁

Ha en hÀrlig dag alla och pÄ Äterseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 3rd september 2018
Filled Under: AllmÀnt