Allmänt

Snygga laptopväskor från PikMee.se

databag2Visserligen är det en transportbag till Loxy som är det allra viktigaste just nu, men något som jag även har stort behov av är en ny väska till min bärbara dator som jag också har nämnt lite då och då. Min gamla väska var ju alldeles för liten med sin maxstorlek för 15,4′ så jag lät den följa med datorn när jag sålde den. För övrigt var det en sådan där klassisk datorväska som jag inte vill ha nu, utan jag är ute efter en lite roligare variant, en som man inte riktigt ser att det är en datorväska liksom. Och när jag kollade runt lite på nätet idag så hittade jag en massa snygga väskor, inte bara till laptopen, på PikMee.se. Här är ett litet urval av dem.

Dessa två överst är bara till max 14 tums datorer – tyvärr – för dom var ju bara så söta! Finns i dessa två färger, ljusblå och rosa. 599:-

 

databag3

 

 

Golla har alltid snygga väskor och superbra kvalitét. Här är två stycken, Synfony Khaki och Sahara Beige. Båda är gjorda för 15,4 tums datorer, men fungerar även till 17 tums ifall man lägger dem i det yttre facket som också är vadderat. 549:-/styck.

 

 

 

 

databag4

 

 

Liter sommarfärger igen. Även dessa är Golla-väskor, Synfony Pink och Picnic Turquoise. Dessa två är endast för datorer upp till 13 tum. 549:-/styck.

 

 

 

 

 

 

databag5

 

 

Två ganska neutrala men riktigt snygga Golla-väskor, Meteo Black och ODE Brown. Båda för 15,4 tums datorer då du även kan få plats för din 17 tums. 549:-/styck.

 

 

 

 

 

databag6

 

 

 

Sist ut – en toksöt Hello Kitty-väska för laptopen upp till 15 tum. Mängder med fack för småprylar. Mörk khakibrun med beige och rosa detaljer. 399:-

Samtliga väskor kommer ifrån PikMee.se.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...