Allmänt

Middag hos bror, semlor och Lotus på span! ?

10D0793E-9220-4133-B9AC-EBE0A79C9F9CHej där ute i snöyran alla!

Då var det dags för vinter igen. Den kommer lite så där i omgångar i år.. en dag här och två dagar där. ? Men även om man blir helt trött när man ser det vräka ner så här nu igen så måste man komma ihåg två saker: 1. Det är fortfarande bara februari, alltså vintermånad. 2. Vi är trots allt på väg åt rätt håll och våren kommer, oavsett vad som händer nu. ?

Igår for vi ut till brorsan på en spontan måndagsmiddag, maken, mor och jag, och han bjöd äntligen på sin goda korv stroganoff som han tjatat om i flera veckor. ? ?  Och eftersom jag ändå skulle svänga inom Ica så passade jag på att köpa lite efterätt till oss. En dag för tidigt, men smakade precis lika bra ändå. Semlor! ?

Det blev en mysig eftermiddag ute hos lillebror på landet, och Håkan och jag tog lillfisen med oss på en liten skogspromenad medan maten lagades. Lotus älskar verkligen skogen, att vara ute och springa i naturen och att få hoppa upp och ner på stockar och stenar. Han är så himla energisk att vi måste begränsa honom, annars hade han nog gärna valt att gå på flertimmarspromenader redan nu. Men det får bli flera kortare i stället tills han vuxit på sig lite. ☺️
Sedan satt vi på vardagsrumsgolvet med lite korv och redovisade hans senaste tricks, sitta fint, sitta kanicken, och ligga ner för resten av familjen. Lilla sötsnöret! ❤️ Jag ska lägga upp ett litet videoklipp på det senare. ?

***

34703053-7B73-4009-A357-110CFF6628BF

***
Nu sitter han dock på sin kuddhög som husse har byggt upp åt honom, så han kan sitta och titta ut över omgivningen och fashineras över allt vitt som faller ner från himlen. ❄️ ? Vår lille prins! ❤️

***

Själv ska jag fixa lite ner i nagelrummet, hänga upp tvätt och dona lite här hemma innan det är dags för nagelfix. ?

Ha en toppenfin dag alla och ta det lugnt ute på vägarna i snön. 
På återseende snart igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...