10D0793E-9220-4133-B9AC-EBE0A79C9F9CHej dÀr ute i snöyran alla!

DĂ„ var det dags för vinter igen. Den kommer lite sĂ„ dĂ€r i omgĂ„ngar i Ă„r.. en dag hĂ€r och tvĂ„ dagar dĂ€r. 😉 Men Ă€ven om man blir helt trött nĂ€r man ser det vrĂ€ka ner sĂ„ hĂ€r nu igen sĂ„ mĂ„ste man komma ihĂ„g tvĂ„ saker: 1. Det Ă€r fortfarande bara februari, alltsĂ„ vintermĂ„nad. 2. Vi Ă€r trots allt pĂ„ vĂ€g Ă„t rĂ€tt hĂ„ll och vĂ„ren kommer, oavsett vad som hĂ€nder nu. đŸ„°

IgĂ„r for vi ut till brorsan pĂ„ en spontan mĂ„ndagsmiddag, maken, mor och jag, och han bjöd Ă€ntligen pĂ„ sin goda korv stroganoff som han tjatat om i flera veckor. 😁 😍  Och eftersom jag Ă€ndĂ„ skulle svĂ€nga inom Ica sĂ„ passade jag pĂ„ att köpa lite efterĂ€tt till oss. En dag för tidigt, men smakade precis lika bra Ă€ndĂ„. Semlor! 😋

Det blev en mysig eftermiddag ute hos lillebror pĂ„ landet, och HĂ„kan och jag tog lillfisen med oss pĂ„ en liten skogspromenad medan maten lagades. Lotus Ă€lskar verkligen skogen, att vara ute och springa i naturen och att fĂ„ hoppa upp och ner pĂ„ stockar och stenar. Han Ă€r sĂ„ himla energisk att vi mĂ„ste begrĂ€nsa honom, annars hade han nog gĂ€rna valt att gĂ„ pĂ„ flertimmarspromenader redan nu. Men det fĂ„r bli flera kortare i stĂ€llet tills han vuxit pĂ„ sig lite. â˜ș
Sedan satt vi pĂ„ vardagsrumsgolvet med lite korv och redovisade hans senaste tricks, sitta fint, sitta kanicken, och ligga ner för resten av familjen. Lilla sötsnöret! ❀ Jag ska lĂ€gga upp ett litet videoklipp pĂ„ det senare. 😊

***

34703053-7B73-4009-A357-110CFF6628BF

***
Nu sitter han dock pĂ„ sin kuddhög som husse har byggt upp Ă„t honom, sĂ„ han kan sitta och titta ut över omgivningen och fashineras över allt vitt som faller ner frĂ„n himlen. ❄ 😊 VĂ„r lille prins! ❀

***

SjĂ€lv ska jag fixa lite ner i nagelrummet, hĂ€nga upp tvĂ€tt och dona lite hĂ€r hemma innan det Ă€r dags för nagelfix. 😊

Ha en toppenfin dag alla och ta det lugnt ute pÄ vÀgarna i snön. 
PĂ„ Ă„terseende snart igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 25th februari 2020
Filled Under: AllmÀnt