Allmänt Personligt

Vårpromenad och hjärnstök!

B57FDC93-20AC-41FA-97FD-6696627BC5C5***

God kväll på er denna lite småruggiga söndagskväll! Idag har väl vädret inte varit så roligt, men igår däremot fick vi en underbar promenad i vårsolen Lotus och jag. Kameran fick följa med ut men i ärlighetens namn blev det inte så mycket fotande som jag hade tänkt mig. Med en liten busig och nyfiken gangster med mig som ska prova allt, äta allt och hoppa upp på allt – och ner i allt också för den delen – så finns det inte så mycket tid att koncentrera sig på kameran när man är ensam ute.
Men å andra sidan så ligger ju glädjen i att uppleva alla hans första saker tillsammans med honom och inte bara genom en kameralins så jag klagar inte det minsta. Ett par fina bilder fick jag på lillfisen i allafall. Lilleman som numera är lite mer än 5 1/2 månad och väger hela 2078 gram. Min stora kille! ?

***

AE78CD59-95B0-4CE4-BD5A-EF871E9410F5
***

Vi var nere och kikade på bryggorna och sprang lite i skogen, något han verkar älska. Att hoppa upp på alla  stockar och stenar som finns, det är livet tycker Lotus. ?

***

545DF3FC-536A-4543-8222-0866A16561FD

***

 Sedan var vi hemma och tränade lite tricks, städade, tvättade och pysslade med lite av varje. Jag har varit lite spak ett par dagar och vet inte riktigt vad jag ska tro om det. 
I förrgår slog jag i tinningen ganska ordentligt i en syvass kant på fläktkåpan över spisen i köket. Det blev bara ett litet sår men en lite större svullnad eller bula. Jag fick en sprängande huvudvärk lokaliserad just vid träffstället i huvudet och det ömmade så jag inte kunnat sova på den sidan av huvudet på ett par nätter, eller ens rynka pannan eller göra andra ansiktsrörelser utan att det gjort väldigt ont. Hela dagen i går mådde jag ganska ordentligt illa och på eftermiddagen när vi skulle äta fick jag kraftigare epileptiska känningar än jag haft på mycket länge. Jag skakade i hela kroppen, men mest i armar, händer och huvud. 
Som tur var så blev det inget mer än detta men det var jobbigt nog och jag kan inte låta bli att undra om det hade något att göra med smällen jag fått i huvudet. ? Och att jag faktiskt delade en flaska vin med maken på kvällen, något jag inte heller gör särskilt ofta. En kombo? Alla uppmanar mig att ringa 1177 men jag tycker i ärlighetens namn inte att det känns så himla nödvändigt. Inte vill jag in till sjukhuset på kontroll heller just nu. Det är bäst att dom får ägna sig åt corona-smittan i stället. 

Jaja, vi får se hur det är i morgon. Blir det värre så får jag väl ringa och höra vad dom säger men jag kan inte riktigt se vad det kan göra för nytta. Om jag fått en liten hjärnskakning så är den väl ändå passé nu?

***
77E77C49-612E-48CF-98C5-F052E3B5D820
***

Nu ska jag ta min lilla gosiga valp som gått upp och lagt sig på soffryggen och somnat på mattes morgonrock och ta med honom in i sängen i stället. ? 

Jag saknar min älskade Loxy djupt fortfarande.❤️ Men det tröstar att ha en ny liten bebis som ligger och värmer en under täcket och snusar en i nacken på natten. ❤️

God natt alla och ha en fin kommande 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...