Allmänt

Grattis lite i efterskott bror! ❤️?

8BAB32F4-043B-415C-A71A-682533BCEF52

Hej på er!

Då börjar den här helgen lida mot sitt slut. Den har gått ovanligt fort av nån anledning. ? Kanske för att man har haft att göra hela tiden. I fredags hade vi bara en lugn filmkväll men igår var vi iväg på lite olika saker. Dels en tur ut till ”jänkar’n” för att ta lite mått på baksätet. Det är nämligen lite för lutande för att hundburen ska kunna stå rakt och stadigt där bak så nu ska vi försöka lösa det med en måttbeställd kilformad ”skumplastkudde” som ska väga upp lutningen. Får hoppas att det går att lösa på det sättet vi tänkt oss så lilltoken sitter säkert där bak i sommar. ?

***

Förutom det så mötte jag också upp en tjej därute för att prova lite kläder som hon hade till salu och kom över en hel hög med jättefina plagg, vissa helt nya, från både H&M, Indiska och det bästa av allt, Odd Molly.? Perfekt när man kan köpa och sälja på det viset i stället för att bara slänga. ?

***

8FC11B22-58FA-4F37-B658-98A85F66649F
***

På kvällen åkte vi ut till lillebror för att ha en liten myskväll med te och goda mackor och passade samtidigt på att njuta av en tårta för lite försenat födelsedagsfirande av brorsan som fyllde år i torsdags. ? Som vanligt blev det en rörig, högljudd och härlig kväll med galna familjen. ? Vi hade från början tänkt att titta på Stjärnornas stjärna där också men många var trötta, hade jobbat eller skulle jobba dagen därpå så vi bröt upp ganska tidigt. Men träffas man ofta så behöver ju inte kvällarna vara flera timmar långa. Hellre flera gånger i såfall tycker jag. ☺️

***

BD7EFC6B-92A6-4820-B472-C80A55A9082F
***

Så efter tårtan bröt vi upp och begav oss hemåt, till en fortsatt kväll framför tv’n med lite lördagsgott. ? Fast igår blev det nog en liten smula för mycket gott tror jag. ??

***

577E98CE-B405-4443-83E2-D5368B383BFB
Och trots att det inte var min födelsedag så fick jag en present av min syster. ? Vår salong Karma här i Borås hade ett speciellt urval av hårspännen som valts ut av vår underbara frisör Melina. Och för att inte riskera att dom tog slut innan jag ska dit på min bokade tid så köpte min syster några till mig. Såå söta och såå himla gulligt! ? Tack goa sis!?

***

Nu ska jag förbereda nagelrummet för just sagda syster som behöver lite manikyr och omvårdnad av naglarna så dom håller sig fräscha och hygieniska i dessa coronatider. Det är ingen dum idé alls att välja korta naglar just nu, som är mycket lättare att hålla rena.
Och därmed avslutar jag detta inlägg med att önska er alla en fin söndag, och glöm inte att var noga med handhygienen och att följa råden som ges för att i största möjliga mån förhindra smitta av våra gamla, sjuka och andra i riskzonen. ❤️

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...