62480F61-C5DD-43F6-AE98-03F4C3C37FD0Hej dÀrute i vÄrsolen alla!

I dessa jobbiga och oroliga tider sĂ„ finns det en sak som man bara mĂ„ste glĂ€dja sig Ă„t i allafall, och det Ă€r dom hĂ€rliga vĂ„rdagarna. 😍 Lite kyligt Ă€r det ju fortfarande och vinden kan vara lite snĂ„l. Men solen Ă€r underbar och vĂ€rmer riktigt skönt. Som tur Ă€r sĂ„ kan man ju vara ute i naturen och njuta av vĂ€dret Ă€ven om man skulle rĂ„ka sitta i karantĂ€n sĂ„ lĂ€nge man inte Ă€r för dĂ„lig och hĂ„ller sig undan andra mĂ€nniskor.

***

53DE256B-5082-4286-90C1-DC303133A6E5

 ***

Mor och jag har varit pĂ„ en riktigt skön lĂ„ngpromenad med lillkillen idag pĂ„ morgonkvisten. Han Ă€r sĂ„ otroligt energisk den dĂ€r och det Ă€r helt galet sĂ„ mycket spring det Ă€r i dom dĂ€r smĂ„ benen. 😅 Idag fick han hĂ€lsa pĂ„ en grannes hund ocksĂ„, Sixten, en 1,5-Ă„rig mellanspets. Han var sĂ„ otroligt snĂ€ll och det syntes tydligt att han förstod att det var en valp han hade att göra med. Han stod helt stilla och lĂ€t Lotus nosa igenom honom, och först nĂ€r lillkillen var trygg och lugn och började busa sĂ„ lekte Sixten ocksĂ„. Ett roligt och nyttigt hundmöte för Lotus. 😍

***

4B711E3D-C7B9-4FCA-B2BF-EA71DE6BA9CB

***

Nu hoppas jag att den hĂ€r kvĂ€llen blir lika lugn som gĂ„rdagens. 😁 Annars tenderar han att fĂ„ nĂ„n form av stollaryck pĂ„ kvĂ€llarna, med massa tokbitande och galenskap i soffan lagom nĂ€r vi börjat varva ner i soffan. đŸ€Ș FavoritsysselsĂ€ttningen Ă€r att hoppa upp pĂ„ ryggstödet pĂ„ soffan, smyga fram till intet ont anande mig och sno min hĂ„rsnodd ur hĂ„ret pĂ„ mig. 😳😂 Min stackars frisörtjej kommer grĂ„ta blod nĂ€r hon ser mitt sönderslitna och risiga hĂ„r nĂ€sta vecka nĂ€r jag ska till henne. 🙈😆 

***

Men nu ska jag förbereda dagens middag. HĂ„kan Ă€r ute i trĂ€dgĂ„rden och fixar till grillen efter vintervilan under ett kapell. Ännu ett hĂ€rligt vĂ„rtecken. â˜€ïžđŸŒŒđŸ˜Š SĂ„ fort det blĂ„ser lite mindre sĂ„ blir det grillpremiĂ€r pĂ„ altanen. Eller sĂ„ följer vi mĂ„nga andras mysiga exempel som har fyllt mina sociala medier de senaste dagarna och ger oss ut till nĂ„n trevlig sjö eller annat stĂ€lle och grillar korv ute över öppen eld. 
Ha en fortsatt hÀrlig tisdag alla och pÄ Äterseende! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Posted by Cherlindrea
Dated: 24th mars 2020
Filled Under: AllmÀnt