62480F61-C5DD-43F6-AE98-03F4C3C37FD0Hej dÀrute i vÄrsolen alla!

I dessa jobbiga och oroliga tider sĂ„ finns det en sak som man bara mĂ„ste glĂ€dja sig Ă„t i allafall, och det Ă€r dom hĂ€rliga vĂ„rdagarna. 😍 Lite kyligt Ă€r det ju fortfarande och vinden kan vara lite snĂ„l. Men solen Ă€r underbar och vĂ€rmer riktigt skönt. Som tur Ă€r sĂ„ kan man ju vara ute i naturen och njuta av vĂ€dret Ă€ven om man skulle rĂ„ka sitta i karantĂ€n sĂ„ lĂ€nge man inte Ă€r för dĂ„lig och hĂ„ller sig undan andra mĂ€nniskor.

***

53DE256B-5082-4286-90C1-DC303133A6E5

 ***

Mor och jag har varit pĂ„ en riktigt skön lĂ„ngpromenad med lillkillen idag pĂ„ morgonkvisten. Han Ă€r sĂ„ otroligt energisk den dĂ€r och det Ă€r helt galet sĂ„ mycket spring det Ă€r i dom dĂ€r smĂ„ benen. 😅 Idag fick han hĂ€lsa pĂ„ en grannes hund ocksĂ„, Sixten, en 1,5-Ă„rig mellanspets. Han var sĂ„ otroligt snĂ€ll och det syntes tydligt att han förstod att det var en valp han hade att göra med. Han stod helt stilla och lĂ€t Lotus nosa igenom honom, och först nĂ€r lillkillen var trygg och lugn och började busa sĂ„ lekte Sixten ocksĂ„. Ett roligt och nyttigt hundmöte för Lotus. 😍

***

4B711E3D-C7B9-4FCA-B2BF-EA71DE6BA9CB

***

Nu hoppas jag att den hĂ€r kvĂ€llen blir lika lugn som gĂ„rdagens. 😁 Annars tenderar han att fĂ„ nĂ„n form av stollaryck pĂ„ kvĂ€llarna, med massa tokbitande och galenskap i soffan lagom nĂ€r vi börjat varva ner i soffan. đŸ€Ș FavoritsysselsĂ€ttningen Ă€r att hoppa upp pĂ„ ryggstödet pĂ„ soffan, smyga fram till intet ont anande mig och sno min hĂ„rsnodd ur hĂ„ret pĂ„ mig. 😳😂 Min stackars frisörtjej kommer grĂ„ta blod nĂ€r hon ser mitt sönderslitna och risiga hĂ„r nĂ€sta vecka nĂ€r jag ska till henne. 🙈😆 

***

Men nu ska jag förbereda dagens middag. HĂ„kan Ă€r ute i trĂ€dgĂ„rden och fixar till grillen efter vintervilan under ett kapell. Ännu ett hĂ€rligt vĂ„rtecken. â˜€ïžđŸŒŒđŸ˜Š SĂ„ fort det blĂ„ser lite mindre sĂ„ blir det grillpremiĂ€r pĂ„ altanen. Eller sĂ„ följer vi mĂ„nga andras mysiga exempel som har fyllt mina sociala medier de senaste dagarna och ger oss ut till nĂ„n trevlig sjö eller annat stĂ€lle och grillar korv ute över öppen eld. 
Ha en fortsatt hÀrlig tisdag alla och pÄ Äterseende! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 24th mars 2020
Filled Under: AllmÀnt