C7BED5F7-5C93-47B8-BD56-8C772C6F3402Hej på er och glad påsk alla!

Hoppas ni hade en trevlig påskafton igår och får en fortsatt mysig påskhelg. ? Det blir en milt sagt annorlunda påskhelg i år. Vanligtvis äter vi påsklunch tillsammans hela familjen, men i pr hade vi bestämt oss för att åka till stugan i Grebbestad i stället. Nu blev det inget av detta. Trots att vi inte haft för avsikt att varken gå ut på restaurang eller vistas bland massa människor på annat sätt i Grebbestad utan bara vara i stugan, gå promenader vid havet och beställa hem mat så bestämde oss ändå för att följa Folkhälsomyndighetens råd och inte resa nånstans. För trots allt kan vi ju bli sjuka när vi kommer dit , och kan vi göra något litet för att hjälpa till att inte sprida smitta eller belasta sjukvården där så gör vi det. Det kändes trots allt bäst att göra så. För även om vi hållit oss för oss själva så känns det dubbelmoraliskt på något sätt, att förfasas över alla som reser och lever som vanligt utan minsta tanke på folk i små samhällen och deras sjukvård, och sedan göra samma sak själv. Det är väl en samvetsfråga också antar jag. Så vi stannade hemma.
***

64ECBA8D-B96A-4C1D-BFF9-7777978CC710***

 Och inte blev det någon familjepåsklunch heller. Eftersom både jag och syrran träffar mycket folk, hon på jobbet och jag i affären när jag handlar åt både oss och mamma, så vill vi inte träffas och dela på eventuella virus allihop. Så jag gjorde i ordning en påsklunch åt älskade mamsen i allafall, med både kallskuret och varmrätt och så påskmust och självklart ett påskägg med mammafavoriter. ? Så hon skulle få njuta av god påskmat i allafall i sin ensamhet. Det är inte roligt för någon med social distansering, men det är såklart värst för dom som är helt ensamma. Men ändå tror jag att detta är absolut nödvändigt för att göra det vi kan för att skydda dom som bör skyddas.
***

 4A704FBA-83DD-414B-B91B-5EC238CCB984
***

 Så ja, denna påsken firade vi spridda åt alla håll men i allafall med god kontakt via sociala medier och än så länge friska allihop. 
Nu hoppas vi på en sommar med vackert väder och då covid-19 lugnar ner sig såpass att vi kanske kan börja ses lite mer allehopa, i allafall utomhus. 

Fram tills dess, ha det så mysigt ni kan. Ta vara på ledigheten, ta hand om er själva och varandra. Snart är vi ute på andra sidan. ???

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th april 2020
Filled Under: Allmänt