Allmänt

Vill Ha på Posh Pooches.se

pp1

En ny webbutik har öppnat, med massa fina saker till din lilla vovve. Självklart har jag redan sett ut en massa som jag vill ha därifrån. smiley Och min lilla t-shirt ”To Posh To Walk” beställde jag ju ifrån Anna som har PoshPooches. Kanonbra service och fraktvillkor. Kolla gärna in sidan PoshPooches.se.

pp2

Den här fullkomligt ljuvliga lilla tröjan är det första jag ska beställa. smiley Jag stod i valet och kvalet mellan denna och Puppias Loveholic som också är en underbar tröja i fleece, men jag bestämde mig för den här till att börja med. Dock har jag velat ha puppiatröjan ända sedan den kom, så det blir garanterat den också senare. Här blir det den ljusblå den här gången, hur rosafrälst jag än är, fast helst skulle jag ju vilja ha en av varje. smiley

pp3

Jag ska egentligen ha en helt annan sele, en klassisk puppiasele, och det kommer att bli en sådan också framöver, men den här selen från Puppy Angel var ju också bara så himla söt! Även halsbandet, Candy Floss 209:-, är ett sånt där vill-ha-halsband. Finns i storlekar från xs-l.

pp4

De här bärväskorna blev jag också tokförtjust i. Nu har jag visserligen ett antal bärväskor, men jag gillar verkligen färgerna här. Båda väskorna är av märket Celltei-Tote-O-Pet i färgerna Rainbow 999:- och lila 1600:-.

pp5

Bäddar är väl en sak som jag får vänta ett tag med att införskaffa nya här hemma…*skratt* Men de här två är helt underbara! Ovan en Pink Flower kudde 299:-, som även finns i blått. Nedan en filt och kudde från Luis Dog, 550:-, normalpris 1100:-.

pp6

Ett par nyinkomna saker; t-shirts med chihuahua på, såå himla toksöta! smiley 229:- Finns även med andra raser. Plus dessa otroligt gulliga små chihuahua-leksakerna, 99:-/styck från Pet London. De här är ju bara ett måste! smiley

pp7

Sist ut för den här gången; Ekologiska hundkex med eucalyptus, persilja, mineraler och vitaminer som är bra för hundens tänder och andedräkt. 5:-/styck eller 20:-/5st. Jag tänkte jag skulle testa dom och se om Loxy tycker om dem.

Återkommer med bilder när jag shoppat lite och kan fota Loxy med hans nya saker. smiley

Samtliga artiklar och bilder kommer ifrån PoshPooches.se.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...