Allmänt

Motorcykeltur till Hofsnäs Herrgård ikväll

hoffnas1

 

Samling vid Lugnets Motor 18.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

hoffnas2

Det blev alltså en tur till Hofsnäs Herrgård i kväll. Torpa Stenhus var det först tänkt, men där var cafét stängt när vi kom, så vi körde vidare. Det var många som dök upp idag. 11 motorcyklar och på många av dem var det två, så jag vet inte exakt hur många personer vi var. Det var en del nya ansikten för mig, fruar & flickvänner som jag inte träffat förr bland annat, så det var verkligen en superkul tur idag.

Vi åkte inte den ”vanliga” vägen ut, utan valde en lite längre väg för att få åka lite hoj först, och dessutom var det riktigt härliga vägar så man slapp den tråkiga motor- eller landsvägen.

hoffnas3

Underbart vackra Hofsnäs! Vi drog samman några bord för att få plats tillsammans allehopa, och tog en fika vid herrgårdscaféet. Grillad ciabatta, våfflor med sylt, varm choklad med vispgrädde, morotskaka och chokladbollar, det var många bud. smiley I bakgrunden ser man sjön Åsunden.

 

 

 

 

 

 

 

hoffnas4

Det var ett underbart väder, varmt men lite blåst så att vi i skinnkläder slapp dö av värmeslag. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hoffnaskollage1

hoffnas5

Samling för hemfärd. Hofsnäs Herrgård syns i bakgrunden. Både Hofsnäs och Torpa Stenhus är kända från Birgit th Sparres romansvit ”Gårdarna runt sjön” som handlar just om dessa och några andra gårdar runt sjön Åsunden.

hoffnas6

Samlingsbild på hojarna.

hoffnas8

Lite snack innan avfärd.

Hemkomst ca 20.30. En mycket trevlig tur! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...