Mat & Bak

St. Dalfour fikon- och päronmarmelad med brie… =))

marmelad1Vi är tillbaka ifrån shoppingrundan på bland annat ICA Maxi och har fyllt kylskåpet med en massa goda delikatesser. smiley Det blir lite extra idag och ikväll eftersom Håkan åker iväg i morgon bitti och sen ses vi ju inte förän sent måndag kväll uppe i norrland. Så nu ska vi mysa med lite gott tänkte vi. smiley Först blir det skaldjurssallad med bland annat kräftstjärtar och avocado, och ikväll kommer att njuta av tapaskex bakade på olivolja med havssalt (de vi valde i dag har smak av vitlök och basilika) och till dem har vi dessa två delikatessmarmelader med smak av fikon och päron, och så en brietårta till. Vid sidan om blir det Galiamelon och vindruvor. Jag längtar redan till kvällen. smiley

Sen köpte jag faktiskt ett jättegulligt diadem idag också, ett tredelat svart med spridda strasstenar på. Riktigt sött! smiley Lite lagom blingbling och glammigt sådär. *s*

Nu ska vi vila en liten stund innan vi ska sätta igång och göra salladen. Ha en fortsatt fin dag och på återseende lite senare. Btw, tack Göran för tipset om fikonmarmeladen. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...