Vardagsbetraktelser

Grillad kyckling med rostad potatis! =))

grillevening1

…blir det till middag här hemma hos oss idag. smiley Håkan kom precis hem ifrån Lidköping efter en riktigt lyckad tur utan en regndroppe på sig. Så fort han kom innanför dörren startade han grillen och nu doftar det himmelskt här hemma utav kycklingfiléerna som vi marinerade redan i går.

Själv har jag haft fullt upp i dag med ett litet projekt som är hemligt än så länge. smiley Man vet inte vem som har råkat hitta hit till min blogg… smiley Det hade förövrigt säkert varit färdigt vid det här laget om det inte varit för att jag var tvungen att ta en liten vilapaus på eftermiddagen och försöka bli av med lite migrän. Men jag hoppas blir klar med resten i kväll eller i morgon bitti.

Efter vilan tog Loxy och jag en promenad ner till mamma och Elliot för att lämna deras nya fina sele som kom med posten från Poshpooches idag. Tusen tack Anna! =)) Loxy var såå himla fin i sin! Jag hade glömt att kolla brevlådan på förmiddagen, så jag upptäckte paketet nu när jag gick ut, och jag kunde bara inte låta bli att byta sele på honom ute i skogen på väg till mamma. *skratt* Vid första anblicken trodde jag absolut att jag gjort ett misstag och beställt en för liten sele, för den såg så pytteliten ut. Men jag är nog lite blind för hur liten Loxy egentligen är, för den satt helt perfekt! smiley

Elliots sele var också kanonfin och satt jättebra på honom. Möjligtvis kanske den blir lite vid runt halsen när han trimmas ner sen, han blir så himla liten då, när all tjock päls försvinner. Men nästa storlek neråt är ju Loxys storlek, och den hade han aldrig kunnat ha, så det är inte mycket att göra åt. Det borde finnas halva storlekar. *s*

Jag ska fota båda småkillarna här sen i sina nya fina selar, men nu ska jag hjälpa Håkan med maten och sen ska jag försöka bli klar med mitt lilla projekt. 🙂 Ha en fin kväll alla och på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...