Inredning & design Inredningsprylar

Vackert vitt från Vit Design!

vit-design1

Både Håkan och jag är helt sålda på inredning med övervägande vitt, och Vit Design är förstås en klar favorit i djungeln bland alla inredningsbutiker på webben. Här är några av mina absoluta Vill-Ha saker inför höstens hemmapysslande.

Birgitta-krukorna ingår i samma serie från Caesar Collection, ljuvliga krukor med ett lite upphöjt mönster som även finns som kon och urna.

Något mer romantiskt än krukan Moses är nästan svårt att hitta. Säljs i tvåpack, från Trend Interiör.

Kontur är en otroligt läcker vas i silicon, design Mette Kargo Hvid, Normann Copenhagen. Vasen har visats på Museum of Modern Art i New York.

vit-design2

Tre fräscht vita kuddöverdrag i olika stilar, Invit i 100% linne, de andra två i bomull. Samtliga kommer ifrån Linum.

Den lilla musikmaskinen Songbook från Tivoli Audio tycker jag bara är så läcker. Kolla vidare på Vit Design för mer info.

vit-design3

Grace taklampa – ett av mina största Vill-Ha i höst. Så himla snygg och stilren och med ett superläckert sken genom de små hålen i skärmen.

Hold ljuslykta är en kombinerad värmeljuslykta med förvaringsmöjligheter för tex godis, nötter eller någon form av dekoration. Design Pascal Charmolu & Jon Eliason. Från Sagaform.

De toksöta ljuslyktorna Markus kommer ifrån Trend Interiör.

vit-design4

Läckra köksprylar! Chokladfondue-set av stengods från Sagaform. Värmen hålls med hjälp av ett värmeljus. Glöggrytan fungerar likadant, även den ifrån Sagaform.

Ett riktigt snyggt och lite annorlunda knivblock i vitlackerat trä och rostfritt stål. Design Pascal Charmolu & Jon Eliason. Från Sagaform.

Tidningsstället är även det lite annorlunda, där man stoppar in tidningarna från sidan och kan variera utseendet beroende på vilken tidning man väljer att ha främst. Från Trend Interiör.

vit-design5

Sist ut, urfräscha badrumsdetaljer! En serie med skräphink, tvålpump och wc-borste i vitt och rostfritt stål från Mique.

Samtliga artiklar och bilder kommer ifrån Vit Design.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...