Personligt

Lite nattaprat…

nattaprat1

Hej på er därute alla nattugglor! smiley Det har inte varit alldeles lätt att sova i natt, fråga mig inte varför. Troligtvis är jag väl på väg in i en av mina sömnlöshets- perioder igen för jag har ju haft problem att slumra in även dagtid när jag har vilat. Men även Håkan har varit vaken av och till i natt, på grund av att sovrummet varit stekhett. Och jag vill inte öppna sovrumsfönstret nu. Jag vet – jag är urlöljlig! Det har jag fått höra tillräckligt från Håkan. *skratt* Men jag vill bara inte riskera att nån nattgalning till geting tar sig in genom fönstret. ”Det skulle i så fall vara en geting med genetiska fel, säger Håkan, eftersom getingar inte är ute på nätterna”. Ja, jag vet, men med min otroliga otur när det gäller de där små krypen, så är det inte alls omöjligt att jag skulle få besök av jordens enda geting med genetiska fel, så jag tänker inte ta några risker…. Håkan bara garvar…

Det börjar dra ihop sig mot fredag och eftersom vi inte fick storhandlat i dag (torsdag) som det var tänkt, så får det väl bli nu i stället. Det är i princip tomt i både kyl och frys, så nu måste vi verkligen komma iväg. Jag satt och skrev en handlingslista igår, men jag har en känsla av att jag har glömt minst hälften och skrivit upp säkert 40% onödiga saker i stället. *suck* Jag tycker det är mycket lättare att gå i affären och se vad som finns i stället. Bara man inte är hungrig när man gör det – då blir det bara ännu värre… smiley

Nehepp, nu ska jag göra ett försök att sova lite igen. Det kommer hända lite andra roliga saker i morgon också, men det kommer jag till senare. smiley

Må så gott alla och hoppas ni kan få lite sömn till, ni som är ofrivilligt vakna här i natt som jag. På återseende i morgon bitti.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...