Allmänt

En riktig glädjechock på morgonen! =))

pellisgodmorgon1

God morgon allihopa därute! smiley Det är lite regnigt idag, men än är det allt grönt på träden och de få gula blad som singlar ner här och där tycker jag att vi kan blunda för. Jag tror nog att vi kan få en och annan fin dag till innan hösten och kylan är här på allvar. Men några fler högsommardagar kan vi nog inte hoppas på, den tiden är nog över nu skulle jag tro. Jag hade förstås gärna haft lite (läs mycket) mer varma och soliga sommardagar, men jag är i allafall tacksam för att vi fick lite mer sommar än förra året i allafall. Då var det ju verkligen rena katastrofen här i våra trakter. Man kunde ju verkligen bli deprimerad för mindre. Men i år känns det i allafall som om man har hunnit med lite mer sommaraktiviteter och kunnat ta vara på solen lite mer. Men som sagt, lite till hade inte skadat.

Hur känner du? Är du nöjd med sommaren eller hade du velat haft mer?

Nu är ju jag en riktig värmedyrkare och avskyr verkligen kyla, så hade jag inte varit så himla förälskad i mitt eget land så hade jag nog flyttat utomlands för att försäkra mig om fler soldagar per år. Men det känns inte som min grej riktigt ändå.

Men över till något annat. Om jag fick en chock i går, så var det ju inget emot vad jag fick i morse när jag tittade in på bloggen och Bloggtoppen. smiley För första gången under mina år som bloggare så ligger jag 1:a!

bloggtoppendump1

Den där listan förändras ju hela tiden så där lär jag nog inte ligga länge till. Om jag ens ligger kvar när det här inlägget publiceras. *skratt* Men jag har ju bildbevis…Haha! Och jag fick ju glädjas en stund i allafall. smiley

Tack så jättemycket igen alla ni som röstar och har röstat på Cherlindrea! smiley

Nu ska jag fortsätta att jobba med grafiken så jag får klart den nån gång detta århundrade. *s* Som jag ser det nu så borde bloggen kunna uppdateras idag, men det vet ni ju hur det brukar gå med mina planer och deadlines… smiley Haha! Men jag ska göra ett försök i allafall. 🙂 Jag är ju själv nyfiken på hur det kommer att se ut när det är klart.

Ha en underbar dag alla! På återseende lite senare, och fortsätt jättegärna att lägga in en dagsröst på bloggtoppen så Cherlindrea håller sig kvar. smiley Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...