Inredningsprylar

Gästtofflor!

tofflisar1

Hemma hos kompisarna som vi hade kräftskivan hos för ett par veckor sen, satt den här tokcharmiga lilla saken på väggen i hallen. Jag förstod inte ens vad det var för något, förrän Carina sa åt mig att hämta ett par för att inte bli kall om fötterna. smiley

Det är alltså en typ av…ja, påse eller vad man nu ska kalla det, fylld med tofflor i olika färger och storlekar för gästerna. Jag blev helt såld på det här och tyckte det var såå himla charmigt! smiley Carina hade köpt den när dom var i sin sommarstuga och lovade att titta efter en till mig också när dom skulle dit, men jag vet inte om hon har hittat någon än. Men annars har jag sett att det finns en massa olika modeller runt om på nätet, så jag ska nog ha tur och hitta någon ändå.

tofflisar2

Tofflorna var inte bara en kul och charmig inredningsgrej, som ”gäst” så kan jag också tala om att dom var riktigt sköna och bekväma att gå i också. Varma, men inte för varma och lätta att gå i. Jag ska definitivt ha en sån här på väggen till vintern, både för mysfaktorns skull och för gästernas, eftersom våra golv kan bli mer än lovligt kalla vintertid.

Bilden kommer ifrån okänd sida på nätet. Säg gärna ifrån om den är din. Mvh//Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag letar också efter sådana här. Hittade du ngn sida på nätet där man kunde köpa dem?

    Mvh
    Lena

Kommentarer är stängda.