Allmänt

Fin förvaring för tvättmedlet!

Det börjar dra ihop sig mot tvättdags igen, och när jag var nere i tvättstugan och satte upp en ny tvättid så såg jag att grannen hade införskaffat en ursöt plåtburk att ha sitt tvättmedel i, i stället för – som en annan då – ha en halvt upplöst av vatten och mer eller mindre demolerad tvättmedelskartong i en gammal ICA-kasse. smiley *s* Så jag kikade runt lite på nätet och hittade några roliga alternativ att välja i mellan. För min del står valet mellan två av dem, men jag tog med några andra alternativ också. Smaken är ju olika. smiley

Först har vi en av mina favoriter. Och oväntat nog – även Håkans favorit. smiley Den heter Flora White, 350:- och ni hittar den på Hemmets alla rum. Bredvid har ni en enkel frostad glasburk från Ikea, 29 kronor. Men enkelheten gör samtidigt att man kan dekorera den som man själv vill, med bland annat klistermärken. Över, till höger ser ni tre plåtburkar, även de från Ikea, och dessa finns också i en högre, smalare modell, 69:- för ett trepack. Bredvid dem ser ni romantiskt mönstrade plåtburkar i blått ifrån Fridas Gård. På nästa steg kommer två riktigt tuffa tvättmedelshinkar i svart eller vitt från Hjärtans Fröjd, 159 kronor styck, och över dem, ytterligare två romantiska plåtburkar ifrån Fridas Gård. Sist, men inte minst, kommer vi till mitt andrahandsval, en riktigt charmig tvättmedelsburk från Harmonie & Skönhet, 195 kronor. Jag har dock sett att den här finns att få tag i på flera olika ställen, så skulle den ta slut i lager där så kan det vara värt att kika runt lite.

Jag står alltså i valet och kvalet mellan första och sista alternativet, men jag tror det första väger tyngst. Det är den jag har trånat efter längst, och eftersom Håkan tyckte mest om den så får jag väl vara lite demokratisk. smiley Nu väntar jag bara på att dom hittar på något charmigt matchande att ha sköljmedelsflaskan i också. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...