Personligt

Min älskade Loxy! :o)

loveloxy1

Nu börjar det dra ihop sig mot sängdags här hemma hos oss. Vi sitter och kikar på ”48 hours” på 9:an, som ikväll handlar om en riktig mästerbedragerska, Esther Reed. Vissa av de där avsnitten är riktigt bra, framför allt eftersom man vet att det är verkliga fall.

I min famn ligger min älskade ögonsten på rygg och sover som ett litet barn. smiley Han är riktigt trött ikväll efter en längre promenad med husse idag plus busande med Elliot förstås. Men han har som sagt var redan somnat. När det är dags att gå och lägga sig så får vi lyfta in honom i sängen. *s* Bortskämd vaddå??? Haha! smiley Men jag tänker ofta på vad vår veterinär sa en gång när jag urskuldrade mig med att han är såpass bortskämd med uppmärksamhet som han är. ”Hellre bortskämd och ompysslad än tvärtom…”, sa hon. Och det håller jag faktiskt med om. Att han är lite mer än lovligt odräglig ibland när han inte får vara i fokus – det må så vara. Men han är i allafall en väldigt älskad liten vovve! 🙂 Och riktigt duktig dessutom, när matte väl kräver något av honom… smiley

Men nu avslutar jag min lyriska utläggning om min kärlek till min lilla hund och säger god natt till er alla för idag. =)) ”48 Hour” är snart slut, så jag tittar väl klart på det först, men sen är dagen slut för min del i allafall. Och troligtvis för Håkans också, han ser en smula trött ut efter mc-turen i kväll. Sov så gott alla och hoppas ni får en fin morgon. Må så gott och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...