sockerpyssel1

När det är sånt här busväder är det perfekt att sätta sig med nån pysselsättning som till exempel att tillverka små dekorationer till blivande cupcakes. smiley Jag älskar att sitta vid vardagsrumsbordet och pyssla, samtidigt som Håkan kikar på nån film eller dokumentär, så att man kan sitta och småtitta på den eller byta ett par ord i mellanåt.

sockerpyssel2

Med tanke på årstiden, så är det förstås Halloweenfigurer som gäller nu, och jag beställde en hel del nya utstickare, färger och glitter för ett tag sen som jag visade här på bloggen. Det är dom jag inviger här, tillsammans med andra saker jag haft sen tidigare. Men jag provade faktiskt en helt ny grej den här gången. Jag har ju alltid kört på sugarpaste eller sockerpasta, men den här gången beställde jag även modelleringspasta för att se om den var bättre att jobba med. Och jag måste säga att jag blev enormt nöjd med den. Det är ju samma sak egentligen, men lite annorlunda konsistens. Jag behöver inte blanda den med så mycket majsmjöl som med sockerpastan för att få ner klibbigheten, och den doftar himmelskt. Precis som tuggummit Juicy Fruit. smiley

sockerpyssel3

Alla ”pastorna” kommer ifrån ”Tårtdekor” där jag oftast beställer mina cupcakes-tillbehör. Men den här gången fick jag även beställa ifrån ”Kakburken”, eftersom Tårtdekor inte hade några utstickare eller annat som var direkt Halloweeninspirerat. Så Halloweenutstickarna, de nya färgerna och ”spök”strösslet kommer alltså ifrån Kakburken.

Så nu ska jag fortsätta med mitt pyssel. smiley Hoppas ni också får en trevlig dag trots vädret. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th januari 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Tårtor & Cupcakes