Personligt

En riktig egokick! =))

jagalv1

Först ut från gårdagen kommer lite foton på mig själv faktiskt. smiley Jag vet att tanken är att man ska se så blodig, ruggig och ”dödsliknande” ut som möjligt, men ärligt talat – vem bryr sig? *s* Jag tog min chans att för en enda gång i mitt liv få klä ut mig till älva, älvadrottningen Cherlindrea förstås… smiley Och det funkade ju. 🙂 I varjefall kom jag på andra plats i omröstningen bland festdeltagarna för bästa utklädseln. smiley Det tyckte jag var jättegulligt av dem som röstade. 🙂 Mest av allt älskade jag mina omtalade öron, som jag väntade i över två veckor på. *s* I går kväll när vi kom hem lekte Håkan fotograf, så här kommer lite fler pics, på bara mig – och mina öron. =)))

jagalv2

jagalv3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jagalv4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jagalv5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jagalv6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jagalv7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jagalv8

 

jagalv9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slut på dagens egotripp! smiley Snart kommer fler foton – från festen och på cupcakes. Men nu ska jag först ta en kopp kaffe med min mor som precis kom upp en sväng. Må så gott! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...