viken0

Det har varit en sån där riktigt seg dag idag. Toktrist väder, mörkt tidigt och inte mår man bra heller. (Jisses, vad jag gnäller! *Skratt*)
Så jag försökte pigga upp mig genom att titta på foton från i somras, och inte 17 vet jag om jag blev så mycket piggare, med tanke på hur lång tid det är kvar till nästa gång det ser ut så där, men en härlig tid var det i allafall. Här kommer en bildbomb på ett av mina favoritställen – och Håkans absoluta himmelrike på jorden – Hästviken!

Det här är Håkans brors och svägerskas sommarstuga som är ett självklart mål för oss varje sommar. smiley Den lilla gäststugan brukar vara vårat ”hem” när vi sover över. Och i år ska vi faktiskt fira jul ute på detta underbara ställe. Kanske inte så vädervänligt som under sommaren.. *s* Men jag har varit där ute vintertid en gång, och även då är det oerhört vackert med all snö, speciellt om isen har lagt sig. Och snö räknar jag med i jul. Det är ju ändå norrland… smiley

 

Nu ska jag hjälpa Håkan med middagen, och sen ska jag försöka fräscha upp mig lite inför kvällen. Vi ska iväg hem till Helén och Jari på fika, och för att titta på deras totalrenoverade vardagsrum! smiley Det ska verkligen bli superspännande! Återkommer förstås senare med före/efterfoton… 😉

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Hästviken – ännu ett himmelrike på jorden!”

 1. Bernd och Marion Says:

  Hej,

  vi fann din jätte bra HP över sökbegreppet ”Hästviken”. Du har mycket sköna bilderna från hunden, blomster och naturlig från Hästviken.
  I år hyrde vi huset i Hästviken för 4 veckor och din överskrift ” Hästviken – ännu ett himmelrike på jorden! är så riktig. Nu drömma vi från Hästviken och hoppas vi se Hästviken igen 2010.

  Mycket hälsningar från Tyskland

  Bernd och Marion

Posted by Cherlindrea
Dated: 15th januari 2009
Filled Under: Foton, Smultronställen